Головна Новини Оборона 2022 Окупанти не повернуться в Київську область: Арестович пояснив чому
commentss НОВИНИ Всі новини

Окупанти не повернуться в Київську область: Арестович пояснив чому

Арестович пояснив, чому в Київській області більше не буде окупантів

5 квітня 2022, 12:36
Поділіться публікацією:

Радник глави Офісу президента Олексій Арестович заявив, що російські окупанти більше не повернуться в Київську область. Як повідомляють "Коментарі", Олексій Арестович пояснив, чому на Київщині вже не з'являться окупанти в ефірі всеукраїнського телемарафону.

Окупанти не повернуться в Київську область: Арестович пояснив чому

Олексій Арестович - фото з відкритих джерел

У відповідь на питання журналіста щодо мінування російськими окупантами українських територій Арестович пояснив, чому насправді військові РФ не повернуться в Київську область.

"Вони не збираються повертатися з інших причин… Перший факт: ніхто на війні, навіть росіяни, не здає оборонні позиції для того, щоб потім їх знову брати. Легше втримувати на місці. Друге — щоб взяти, потрібно таке ж чи більше угруповання, ніж те, яке вони використали спочатку, а взяти його нема де: вони тягнуть останні резерви з Близького Сходу", — заявив Арестович під час ефіру телемарафону.

Як повідомляли раніше "Коментарі", конгресмени просять від Байдена дати Україні ракети та літаки. Три десятки конгресменів США виступили з вимогою до президента США Джо Байдена надати Україні більше зброї. Зокрема, йдеться про ракети класу "земля-повітря", винищувачі та протикорабельні ракети.

Також "Коментарі" писали, що в Європарламенті звинуватили РФ в геноциді українців і закликали позбавити права вето в ООН. Воєнні злочини росіян у Бучі є геноцидом українського народу, оскільки людей убивали за етнічною ознакою належності до українців. Росія як організатор геноциду має бути позбавлена права вето в ООН.

Читайте на порталі "Коментарі": у Білому домі розповіли про нову фазу війни в Україні, пояснивши, навіщо Путіну весь Донбас.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини