Головна Новини Оборона 2022 Окупанти намагаються захопити ділянку місцевості на правому березі річки Сіверський Донець
commentss НОВИНИ Всі новини

Окупанти намагаються захопити ділянку місцевості на правому березі річки Сіверський Донець

Війська Росії хочуть закріпитися в районі населеного пункту Олександрівка

12 травня 2022, 18:50
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Генеральному штабі Збройних сил України розповіли про оперативну обстановку на Лиманському напрямку. Про це повідомляється на офіційній сторінці Генштабу ЗСУ у соціальній мережі Facebook.

Окупанти намагаються захопити ділянку місцевості на правому березі річки Сіверський Донець

ЗСУ

Як стало відомо, на Лиманському напрямку окупанти намагаються захопити ділянку місцевості на правому березі річки Сіверський Донець та закріпитись у районі населеного пункту Олександрівка.

Також наші військові розповіли, що війська супротивника робили штурмові дії у напрямку населеного пункту Новоселівка, проте успіху не мали.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" поінформував про те, що операція зворотного викупу : що не так з аукціоном "Укрнафти" на скраплений газ. "Укрнафта" не може направити свій газ безпосередньо на АЗС, бо це забороняє закон. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Читайте також про те, що у Фінляндії дізналися, як Москва їм мститиметься за вступ до НАТО. Москва може позбавити Фінляндію російського газу Читайте про це докладніше у нашій статті.

Сайт "Коментарі" писав про те, що і через обстріл окупантів у Миколаївській області горять ліси : що відомо про пожежі. Відстань на територіях Балабанівського та Галицинівського лісових господарств, що пройшов вогонь, становить понад 1,5 га. Докладно про це ви можете прочитати на нашому сайті.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що у Херсоні оголосили винагороду у півмільйона гривень за одного з колаборантів. Листівки із фотографією колаборанта Кирила Стремоусова розклеїли у Херсоні. Докладніше про це читайте на нашому сайті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини