Головна Новини Оборона 2022 Окупанти намагаються встановити повний контроль над Сєвєродонецьком
commentss НОВИНИ Всі новини

Окупанти намагаються встановити повний контроль над Сєвєродонецьком

Противник веде підготовку до наступу у напрямах населених пунктів Сіверськ та Райгородок

31 травня 2022, 18:36
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Генеральному штабі Збройних сил України розповіли про оперативну обстановку на Донецькому напрямку станом на вечір 31 травня. Про це повідомляється на офіційній сторінці Генштабу ЗСУ у соціальній мережі Facebook.

Окупанти намагаються встановити повний контроль над Сєвєродонецьком

Армія РФ

Як повідомляє Генштаб, на Донецькому напрямку противник, за підтримки вогню артилерії та мінометів, проводить активні штурмові дії на Сєвєродонецькому та Бахмутському напрямках. Зараз бої продовжуються.

" Ворог намагається встановити повний контроль над населеним пунктом Сєвєродонецьк і оточити діючі на зазначеному напрямку підрозділи Сил оборони. Веде підготовку до наступу у напрямках населених пунктів Сіверськ та Райгородок.", — Генштаб ЗСУ.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що провідного спеціаліста ДП "Антонов" викрито за підтримку ворога: подробиці. Інженер-конструктор українського підприємства знаходив привід публічно виправдовувати військові злочини російських загарбників. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Читайте також про те, що Зеленський назвав причину , чому відключили від ефіру "канали Порошенка". На думку радника голови ВП, це сталося, бо на порядку денному – питання єдиної інформаційної політики країни під час війни. Докладно про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" повідомляв про те, що кадрові перестановки під час війни: чим не потрапила Денисова – чому звільнили саме зараз. Людмила Денисова обіймала посаду омбудсмена, але при цьому продовжувала політично асоціюватись із представниками минулої влади. Читайте про це на нашому сайті.

Також "Коментарі" інформували про те, що в Раді безпеки РФ упевнені, що західну Україну вже почали захоплювати. У Раді безпеки РФ знову лякають Україну "розчленуванням" країни. Докладніше про це ви можете прочитати на нашому сайті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини