Головна Новини Оборона 2022 Окупанти намагалися опанувати місто Попасна: у Генштабі ЗСУ розповіли про ситуацію на Донецькому напрямку
commentss НОВИНИ Всі новини

Окупанти намагалися опанувати місто Попасна: у Генштабі ЗСУ розповіли про ситуацію на Донецькому напрямку

Захисники України героїчно тримають оборону

5 травня 2022, 18:39
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Збройні сили України продовжують боротися із противником і дають йому гідну відсіч. Про це повідомляється на офіційній сторінці Генерального штабу Збройних сил України у соціальній мережі Facebook.

Окупанти намагалися опанувати місто Попасна: у Генштабі ЗСУ розповіли про ситуацію на Донецькому напрямку

ЗСУ

У повідомлення Генштабу ЗСУ про оперативну інформацію щодо російського вторгнення станом на 18:00, 5 травня йдеться, що на Донецькому напрямку противник робив спроби оволодіння містом Попасна, взяти під повний контроль місто Рубіжне та забезпечити сприятливі умови для продовження наступу у напрямках на Лиман та Сєвєродонецьк.

Проте наші військові інформують, що противник не мав успіху.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" поінформував про те, що міжнародна донорська конференція у Польщі: скільки коштів зібрано для України. Польща додатково виділить 100 млн. євро на гуманітарну допомогу українцям. Докладніше про це читайте у нашій статті.

Читайте також про те, що підприємці отримають 6,5 тисячі гривень за працевлаштованих переселенців – Мінцифри. Компенсацію можна отримувати за перший та другий місяць роботи вимушеного переселенця. Читайте про це у нашому матеріалі.

Сайт "Коментарі" писав про те, що ж ізнь у Херсонській області: обстріли, терор, викрадення, гуманітарна криза. Яка ситуація в окупованій Херсонській області із ліками, продуктами. Докладніше про це ви можете прочитати на нашому сайті.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що на Банковій повідомляють , що захисники Маріуполя вибили окупантів із Азовсталі. Тяжкі бої йдуть і далі, але загарбників на території заводу вже немає.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини