Головна Новини Оборона 2022 Одним влучним пострілом: українські десантники майстерно знищили танк окупантів (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Одним влучним пострілом: українські десантники майстерно знищили танк окупантів (ВІДЕО)

Черговий російський танк перетворився на металобрухт

6 травня 2022, 14:39
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Бійці Збройних сил України продовжують героїчно тримати оборону та знищувати окупантів. Про це повідомляється на офіційній сторінці Командування Десантно-штурмових військ у соціальній мережі Facebook.

Одним влучним пострілом: українські десантники майстерно знищили танк окупантів (ВІДЕО)

ЗСУ

Так, воїни-артилеристи з 25-ї окремої повітряно-десантної Січеславської бригади Десантно-штурмових військ Збройних сил України одним точним потраплянням знищили бронетехніку противника.

" Один влучний постріл і танк російських окупантів перетворився на металобрухт!", — зазначає Командування ДШВ ЗСУ.

Також було опубліковано відео із місця подій.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" інформував про те, що думки у Кремлі щодо українських територій розділилися: там вирішують, що робити далі. У Кремлі не ухвалили рішення про проведення псевдореферендумів. Про коливання Путіна розповів радник міністра внутрішніх справ. Докладно про це читайте у нашому матеріалі.

Читайте також про те, що жодних дозволів Україна і Польща домовилися про спрощення проїзду бензовозоз. Безперервний режим проїзду введений для перевізників обох країн. Докладніше про це ви можете прочитати у нашій статті.

Сайт "Коментарі" писав про те, що "Укравтодор" оцінив збитки від руйнування доріг майже 1 трлн грн. Наразі в Україні зруйновано 24 тисячі кілометрів доріг. Читайте про це на нашому сайті.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що присвоєння гумдопомоги : відкрито перше провадження проти чиновника. У прокуратурі відкрито провадження проти чиновника медустанови. Докладніше про це ви можете прочитати на нашому сайті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини