Головна Новини Оборона 2022 Не користуйтеся ним: популярний серед українців додаток виявився підконтрольним ворогові
commentss НОВИНИ Всі новини

Не користуйтеся ним: популярний серед українців додаток виявився підконтрольним ворогові

Уникайте використання "Zello"

4 квітня 2022, 18:03 comments1628
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Українців попереджають про те, що популярний додаток виявився підконтрольним ворогові та використовується ним для пошуку та боротьби з українськими патріотами. Про це повідомляє Центр стратегічних комунікацій ЗСУ на своїй офіційній сторінці у соціальній мережі Facebook.

Не користуйтеся ним: популярний серед українців додаток виявився підконтрольним ворогові

Фото: СтратКом ЗСУ

Як з'ясували наші спецслужби, додаток "Zello", який набув широкого поширення через можливість одночасної передачі голосових повідомлень великій кількості людей, був підконтрольний ворогові.

"Спецслужбами нашої країни отримані незаперечні докази того, що російським окупантам вдалося отримати і накопичити значні розміри актуальної технічної інформації про користувачів програми, що дозволило їм ідентифікувати користувачів зазначеного сервісу. Завдяки такій ідентифікації додаток "Zello" став одним з каналів отримання розвідувальної інформації. ", — пише СтратКом ЗСУ.

Не користуйтеся ним: популярний серед українців додаток виявився підконтрольним ворогові - фото 2

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що Зеленський про переговори з Путіним: складно розмовляти, коли ти бачиш, що вони тут наробили. Завітавши до Бучі, Зеленський прокоментував затягування Росії з переговорами на рівні глав держав.

Читайте також про те, що   чи зможуть окупанти захопити Донецьку та Луганську області : у ВП озвучили прогнози. Арестович дав прогноз, чи окупанти зможуть вийти на адмінкордони Донецької та Луганської областей.

Сайт "Коментарі" поінформував про те, що два танки проти десяти : ЗСУ героїчно знищили повітряно-десантний батальйон окупантів. Арестович повідомив, як українські танки знищили десяток ворожої техніки.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що експерти розповіли, чому в Кремлі вирішили кинути основні сили на Донбас і чому найзапекліші бої йдуть саме за Маріуполь. Ворог кидає основні сили на схід: чого чекати найближчими днями – як ЗСУ зламати хід війни.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини