Головна Новини Оборона 2022 "Не хочуть бути гарматним м'ясом": план примусової мобілізації в ОРДЛО зірвано - ГУР МО України
commentss НОВИНИ Всі новини

"Не хочуть бути гарматним м'ясом": план примусової мобілізації в ОРДЛО зірвано - ГУР МО України

За рахунок мобілізованих повинні були укомплектувати 17 стрілецьких полків у складі загальновійськових армій Південного та Західного ВО РФ

15 квітня 2022, 16:12
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Окупанти планували мобілізувати 26 тисяч "резервістів" з території ОРДЛО. Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України на своїй офіційній сторінці у соціальній мережі Facebook.

"Не хочуть бути гарматним м'ясом": план примусової мобілізації в ОРДЛО зірвано - ГУР МО України

Армія РФ

Як стало відомо, план з мобілізації 26 тисяч "резервістів" з ОРДЛО до сухопутних військ РФ фактично зірвано. За даними наших розвідників, чоловіки призовного віку (18 – 65 років) всіляко уникають призову.

"Згідно з попередніми планами, за рахунок мобілізованих повинні були укомплектувати 17 стрілецьких полків у складі загальновійськових армій Південного та Західного ВО РФ. Це завдання не виконане", — повідомляє ГУР МО України.

З тими, кого вдалося мобілізувати , не проводяться будь-які виучки або інструктажі.

"Також їх забезпечують непридатним для використання амуніцією та зброєю", — зазначає ГУР МО.

”Не хочуть бути гарматним м'ясом”: план примусової мобілізації в ОРДЛО зірвано - ГУР МО України - фото 2

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" інформував про те, що Путін нагадав, навіщо розв'язали війну проти України. Прес-секретар Путіна заявив, що війна проти України продовжуватиметься.

Читайте також про те, що Кремль знову погрожував США за постачання озброєння Україні, а також звинуватив НАТО у тиску на Київ. Росія надіслала Сполученим Штатам офіційну дипломатичну ноту із попередженням.

Сайт "Коментарі" писав про те, що ворог змушений відкласти битву та Донбас: названі причини. Російські війська перегрупуються і накопичують сили.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що Росія втратила "Москву" та обличчя, але хоче більше крові: чого чекати на Донбас – чи можна зупинити Путіна. Російські війська намагатимуться щосили здобути для Путіна хоча б якусь перемогу до 9 травня.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини