Головна Новини Оборона 2022 На Житомирщині ворог обстріляв військові частини: є постраждалі
commentss НОВИНИ Всі новини

На Житомирщині ворог обстріляв військові частини: є постраждалі

Російські війська обстріляли склади трьох військових частин Житомирщини

28 березня 2022, 13:21
Поділіться публікацією:

У Житомирській області російські окупанти обстріляли склади трьох військових частин. Серед постраждалих двоє військовослужбовців. Окупанти обстріляли військові частини ввечері 27 березня. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробив голова Житомирської обласної військової адміністрації Віталій Бунечко.

На Житомирщині ворог обстріляв військові частини: є постраждалі

Житомирщина - фото з відкритих джерел

"Вчора (в неділю — ред.) свідомо не виходив в ефір, бо не було жодного обстрілу, жодного "прильоту", була мирна субота. В неділю, 27 березня, окупанти повернулися до постійних обстрілів Житомирщини: після 22-ї години був обстріл трьох військових частин, одна з них – це склади артозброєння, двоє військовослужбовців постраждали. По мирних об’єктах вчора не стріляли, мирне населення не постраждало. Я впевнений, що ми переможемо, все буде Україна", — зазначив голова Житомирської ОВА.

Щодо стану постраждалих військовослужбовців Бунечко не надав інформації. 

Російські окупанти не здійснювали обстрілів цивільних об'єктів у Житомирській області 27 березня.

Як повідомляли раніше "Коменарі", у РФ заборонили вихід інтерв'ю Зеленського. Роскомнагляд заявив, що російські ЗМІ, котрі взяли інтерв'ю у президента України Володимира Зеленського, не матимуть права для публікації його на території Росії. У Роскомнагляді назвали низку ЗМІ, які брали інтерв'ю у президента України, іноагентами, які не мають права публікувати свої матеріали на території Росії.

Також "Коментарі" писали, що в Генштабі розповіли, за якими напрямками ворог намагається йти у контрнаступ. На Донецькому та Луганському напрямках угрупуванням Об'єднаних сил за добу відбито 5 атак ворога.

Читайте на порталі "Коментарі": Зеленський назвав ключову умову України на переговорах із РФ. Президент України Володимир Зеленський висловився щодо повернення тимчасово окупованих територій Донбасу та Криму до складу нашої країни.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини