Головна Новини Оборона 2022 На Житомирщині українські військові збили російський безпілотник "Форпост"
commentss НОВИНИ Всі новини

На Житомирщині українські військові збили російський безпілотник "Форпост"

У Житомирській області збили російський безпілотник для коригування вогню

11 березня 2022, 17:19 comments2442
Поділіться публікацією:

Українські військові збили окупантський безпілотник, який російські війська використовували для наведення артилерійського вогню. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на Telegram-канал "Правда Геращенко".

На Житомирщині українські військові збили російський безпілотник "Форпост"

Збитий російський безпілотник - Telegram-канал "Правда Геращенко"

“Він використовувався для коригування та наведення артилерійського вогню. Тепер, можливо, трохи менше мирних українців постраждає від артобстрілів”, – заявив Геращенко на своєму каналі.

Безпілотники "Форпост" виробляються на території Ізраїлю, однак ще в 2009 році Росія закупила партію таких літальних апаратів. Пізніше РФ запустла власне виробництво таких БПЛА.

Як повідомляли раніше "Коментарі", з початку війни російські загарбники вбили більше громадян України, ніж загинуло у військових боях з усіх структур сектору оборони. Міністр оборони України Олексій Резніков заявив, що країна помститься за кожного українця, кожен російський терорист відповість за скоєні проти людства злочини. Списки учасників інтервенції та їхніх посібників є, і вони будуть надані всім відповідним інституціям, ніхто не залишиться безкарним за всі жахи та зло, які вони принесли Україні та світу, наголосив міністр.

Також "Коментарі" писали, що російські літаки 11 березня о 14:40 обстріляли територію Білорусі на кордоні з Україною. Повідомляється, що командування Військово-повітряних сил ЗСУ підтвердило цю інформацію.

Читайте на порталі "Коментарі": Лукашенко сплутав карти Кремлю – каже, що в Україні таки війна, але його совість чиста. Сьогодні самопроголошений президент Білорусі прилетів до переговорів до Москви. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини