Головна Новини Оборона 2022 На території Білорусі готують нову приватну військову компанію: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

На території Білорусі готують нову приватну військову компанію: подробиці

На території Білорусі здійснюється відбір "добровольців"

8 квітня 2022, 12:53 comments3735
Поділіться публікацією:

Із території Білорусі залишається вискою ймовірність ракетних й авіаударів по об’єктам в Україні. Як повідомляють "Коментарі", про це свідчить оперативна інформація Генерального штабу Збройних сил України станом на 6:00 8 квітня.

На території Білорусі готують нову приватну військову компанію: подробиці

На території Білорусі готують нову приватну військову компанію - Генштаб ЗСУ

Повідомляється, що Збройні сили Республіки Білорусь проводять заходи з оперативної та бойової підготовки на полігонах на всій території країни. Для посилення охорони українсько-білоруського кордону залучено до чотирьох батальйонних тактичних груп.

Згідно з інформацією Генштабу ЗСУ, залишається ймовірність завдання ракетних та авіаційних ударів по об’єктах військової та цивільної інфраструктури України з території Білорусі.

"На території республіки біларусь здійснюється відбір так званих “добровольців” із числа білорусів для комплектування нових підрозділів приватної військової компанії. Інформація уточнюється", — йдеться в повідомленні Генштабу ЗСУ.

Як повідомляли раніше "Коментарі", Макрон розповів, чи є шанс, що війна в Україні закінчиться найближчими днями. При цьому президент Франції розкритикував соратників свого головного опонента на майбутніх виборах президента Марін ле Пен із "Національного фронту", які проігнорували голосування за введення санкцій проти Росії. Макарон натякнув на подвійні стандарти деяких політиків у Франції, незважаючи на війну в Україні.

Також "Коментарі" писали, що в ОП розповіли, завдяки чому РФ доводиться зважати на позицію України на переговорах. Успішні оборонні дії української армії на чолі з Головнокомандувачем ЗСУ Валерієм Залужним дають можливість Україні вести переговори з російською делегацією з сильної позиції, переконливо доводячи своє бачення і вимагаючи конкретних гарантій.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини