Головна Новини Оборона 2022 На Шойгу за провал війни очікує трибунал, - ГУР
commentss НОВИНИ Всі новини

На Шойгу за провал війни очікує трибунал, - ГУР

Через відсутність успіху росії у війні шойгу, імовірно, буде покараний

22 квітня 2022, 15:57
Поділіться публікацією:

Міністр оборони росії шойгу підтримував силове вирішення питання стосовно України, тобто виступав за початок війни. Через провал військового наступу проти України, на шойгу, можливо, чікає трибунал. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробив представник Головного управління розвідки Вадим Скібіцький в ефірі телемарафону.

На Шойгу за провал війни очікує трибунал, - ГУР

Шойгу - фото з відкритих джерел

"По суті він був одним з ініціаторів силового вирішення питання стосовно України, успіху немає і ми не виключаємо, що у подальшому його жде трибунал у Росії", — заявив Скібіцький під час телемарафону.

Як повідомляли раніше "Коментарі", відновлення інфраструктури на деокупованих територіях: які роботи вже виконано. В Офісі президента розповіли, як відновлюються деокуповані території в плані відновлення інфраструктури та продовольчого забезпечення. Станом на 22 квітня, комунальники вже  розчистили міста Київщини, Сумщини, Чернігівщини, Харків та продовжують прибирати.

Також "Коментарі" писали, що Росія офіційно визнала, що хоче контролювати і схід, і південь України: в ОП відреагували. Плани російської армії у "другій фазі спецоперації" щодо встановлення повного контролю над сходом та півднем України прокоментував глава Офісу президента України Андрій Єрмак. Він нагадав, що у Кремлі вже мали свої завдання та цілі, який зруйнували ЗСУ та український народ.

Читайте на порталі "Коментарі": Путін потрапив у пастку, яку сам і створив: на який крок він може наважитися й означають заяви Джонсона. Поки російський диктатор блефує щодо застосування ядерної зброї та проводить демонстраційні випробування міжконтинентальних ракет.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини