Головна Новини Оборона 2022 На Полтавщині ЗСУ збили дві ворожі ракети
commentss НОВИНИ Всі новини

На Полтавщині ЗСУ збили дві ворожі ракети

Збиті на Полтавщині ракети пошкодили електромережі

5 квітня 2022, 20:23 comments2319
Поділіться публікацією:

На півночі Полтавської області українські військові збили дві ракети російських окупантів. Уламками ворожих ракет було пошкоджено лінії електропередач, тому в п'яти селах на Полтавщині наразі немає світла. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробив голова Полтавської обласної військової адміністрації Дмитро Лунін на своїй сторінці у Телеграмі.

На Полтавщині ЗСУ збили дві ворожі ракети

Ракета - фото з відкритих джерел

"На півночі Полтавщини наша армія збила дві ворожі ракети. Осколками пошкодило лінії електропередачі, тому у п'яти селах поки що немає світла, а також в одному частково", — заявив голова Полтавської ОВА Дмитро Лунін.

За словами Дмитра Луніна, ремонтники вже виїхали, сьогодні, 5 квітня, заплановано відновлення електропостачання.

Як повідомляли раніше "Коментарі", українці вже не так сильно хочуть у НАТО: показник упав до довоєнного рівня. В Україні почав зменшуватись рівень підтримки курсу країни на членство у Північноатлантичному альянсі. Соціологи провели опитування 30-31 березня. Проаналізувавши результати дослідження, вони наголосили, що рівень підтримки членства України в НАТО поступово зменшується. І тут звертає на себе увагу цікава тенденція, що в перші дні російського вторгнення спостерігався стрибок підтримки членства України в Альянсі.

Також "Коментарі" писали, що українці створили гру, де кожен може відлупцювати Путіна і Кадирова. Бійка проходить під народну пісню "Ой у лузі червона калина".

Читайте на порталі "Коментарі": ЄС запроваджує п'ятий пакет санкції проти РФ у відповідь на звірства у Бучі: що тепер під забороною. Найближчими днями санкції мають бути проголосовані парламентами країн блоку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/DMYTROLUNIN
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини