Головна Новини Оборона 2022 На півдні України ЗСУ знищили пункт управління безпілотниками та КП одного з підрозділів окупантів
commentss НОВИНИ Всі новини

На півдні України ЗСУ знищили пункт управління безпілотниками та КП одного з підрозділів окупантів

Неподалік Херсона окупанти продовжують вивантаження техніки

30 травня 2022, 11:07
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Ворог продовжує підтягувати резерви та облаштовувати оборонні рубежі на Херсонщині. Про це повідомляється на офіційній сторінці Оперативного командування "Південь" у соціальній мережі Facebook.

На півдні України ЗСУ знищили пункт управління безпілотниками та КП одного з підрозділів окупантів

ЗСУ

Так, неподалік Херсона окупанти продовжують вивантаження техніки: близько 120 одиниць Т-62 та БМП-2 протягом кількох днів накопичено для посилення позицій противника. У районі Нової Каховки та Степанівки обладнані танкові позиції.

У той же час, в ході вогневої підтримки наступу та ведення сковуючих дій ракетно-артилерійськими підрозділами у взаємодії з авіацією було знищено:

• 67 окупантів;

• шість танків Т-62;

• дві реактивні системи залпового вогню "Град";

• три самохідні гаубиці "Мста-С";

• три одиниці броньованої техніки;

13 одиниць автомобільної техніки.

Крім того, нашим воїнам вдалося знищити пункт управління безпілотними розвідниками та командний пункт одного із ворожих підрозділів.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що Порошенко привселюдно звернувся до Зеленського: що вимагає. Петро Порошенко звернувся до чинного глави держави Володимира Зеленського, щоб запевнити, що опозиція разом із владою працює на зміцнення України.

Читайте також про те, що Кабмін заблокував виділення коштів із місцевих бюджетів для ЗСУ та ТРО, — Асоціація міст. Асоціація міст звернулася до прем'єра, щоб уряд спростив порядок закупівель органами місцевого самоврядування.

Сайт "Коментарі" повідомляв про те, що ситуація на Луганщині важка: що відомо. Ворог концентрує сили на Сєвєродонецькому напрямку.

Також "Коментарі" поінформували про те, що росія боїться ембарго на нафту та газ: стало відомо, кого в Європі Путін уже почав купувати. Сербія отримуватиме російський газ за вигідною для неї ціною.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини