Головна Новини Оборона 2022 На півдні України окупанти створили загрозу екологічної катастрофи
commentss НОВИНИ Всі новини

На півдні України окупанти створили загрозу екологічної катастрофи

На даний момент на Каховській ГЕС не працює два гідроагрегати.

27 травня 2022, 14:15
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

В Оперативному Командуванні "Південь" розповіли про загрозу екологічної катастрофи. Про це повідомляє прес-служба ОК "Південь" на своїй офіційній сторінці у соціальній мережі Facebook.

На півдні України окупанти створили загрозу екологічної катастрофи

Фото: wikipedia.org

Так, за інформацією ОК "Південь", на Каховській гідроелектростанції, де розгорнутий пункт управління Південного військового округу армії противника, окупанти не докладають жодних зусиль для підтримки належного режиму об'єкта. Зазначається, що це може спричинити екологічну катастрофу.

"Наразі на станції не працює два гідроагрегати, які окупанти не дозволяють відремонтувати. І це вже призвело до підтоплення Каховки, загрожує найближчим селам", — повідомляє Оперативне командування "Південь".

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" інформував про те, що РФ має нову тактику у війні проти України: де зупиниться агресор – яке рішення має прийняти Захід. Дальнобійна артилерія може допомогти Україні переламати хід війни – потрібне оперативне рішення Заходу.

Читайте також про те, що в ЄС теж готуються до нестачі палива : вигадали оригінальний спосіб, як знизити споживання нафти. Брюссель лише на рівні консультацій розглядає можливість масового обмеження швидкісного режиму.

Сайт "Коментарі" повідомляв, що в Маріуполі окупанти розширюють братські могили: чого вони бояться. Військові Росії збільшують братні поховання на цвинтарі, зрозуміло, побоюючись спалаху епідемії.

Також "Коментарі" писали про те, що дефіцит солі в Україні : чи можна було його уникнути — коли проблема буде вирішена. Дефіциту солі в Україні не буде, але вона подорожчає.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини