Головна Новини Оборона 2022 На Луганщині бойовики підірвали АЗС (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

На Луганщині бойовики підірвали АЗС (ФОТО)

АЗС у Щасті спалахнула, а потім вибухнула

21 лютого 2022, 15:15 comments1517
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Сьогодні, 21 лютого, бойовики з окупованої території обстріляли місто Щастя Луганської області. Про це повідомляє радник голови МВС Антон Геращенко на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook.

На Луганщині бойовики підірвали АЗС (ФОТО)

Антон Геращенко - фото МВС

За інформацією Геращенка, внаслідок обстрілу спалахнула, а потім вибухнула автозаправна станція.

"В результаті обстрілу бойовиками з окупованої території Щастя спалахнуло і вибухнуло АЗС", — пише Геращенко, в пості з опублікованими знімками з місця подій.

На Луганщині бойовики підірвали АЗС (ФОТО) - фото 2

Фото: facebook.com/anton.gerashchenko

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" поінформував про те, що стоїть за заявами Парижа і чи є привід говорити про "договірник" із Путіним. Експерти розповіли, чому раптова гіперактивність Еммануеля Макрона щодо ескалації на кордоні України викликає багато питань. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Читайте також про те, що в Британії вважають добрим знаком готовність Путіна говорити з Макроном. Джонсон переконаний, що дипломатія все ще може спрацювати задля стримування агресії Росії. Також британський політик зазначив, що в дискусіях щодо ситуації навколо нашої держави обов'язково потрібно враховувати позицію уряду України. Раніше повідомлялося, що планується зустріч Путіна та Байдена, а також дипломатичних місій Росії та США на чолі з Блінкеном та Лавровим. Читайте про це у нашій статті.

Також сайт "Коментарі" повідомляв про те, що Федеральна служба безпеки Росії заявила про знищення прикордонного пункту в Ростовській області. У службі опублікували кадри з місця подій та заявили, що снаряд було випущено з території України. Наголошується, що постраждалих немає. Докладно про це читайте у нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини