Головна Новини Оборона 2022 На Київщині ЗСУ відібрали танк у окупантів (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

На Київщині ЗСУ відібрали танк у окупантів (ФОТО)

Після ремонту трофейний танк стане на захист України

21 березня 2022, 12:32
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Окупанти "подарували" нашим воїнам черговий танк. Про це повідомляється на офіційній сторінці Генерального штабу Збройних сил України у соціальній мережі Facebook.

На Київщині ЗСУ відібрали танк у окупантів (ФОТО)

ЗСУ

Як стало відомо, захисники України на Київщині відібрали танк в армії РФ.

"У Київській області до лав ЗС України стане ще один трофейний танк. Хлопці лише трохи підремонтують, бо коли забирали — трохи подряпали", — повідомляють у Генеральному штабі Збройних сил України.

Також до публікації було прикріплено фото цього танка, який незабаром буде звернений проти своїх колишніх власників.

На Київщині ЗСУ відібрали танк у окупантів (ФОТО) - фото 2

Фото: Генштаб ЗСУ.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" поінформував про те, що відбувається у політичному полі України під час війни. Проросійські партії можуть бути ліквідовані лише після скасування воєнного стану: кажуть експерти. Докладно про це читайте у нашому матеріалі.

Сайт "Коментарі" писав про те, що попереду ще багато випробувань: Рєзніков звернувся до українців. Міністр оборони розповів про ситуацію в Україні на 21 березня. Докладніше про це читайте у нашій статті.

Читайте також про відновлення переговорів між Україною та РФ: чого чекати в найближчому майбутньому. На зустрічі Зеленського і Путіна варто чекати, коли можна буде обговорювати предметні домовленості. Читайте про це на нашому сайті.

Також "Коментарі" повідомляли, що в Україні створили сайт зі знаменитостями, які підтримали агресію Росії. Розробники Golden-Web Digital створили базу зірок, що підтримують події Кремля. Докладніше про це читайте на нашому сайті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини