Головна Новини Оборона 2022 На Київщині місцевий житель самостійно ліквідував 12 окупантів
commentss НОВИНИ Всі новини

На Київщині місцевий житель самостійно ліквідував 12 окупантів

В одному з найгарячіших міст Київщини місцевий житель знищував військовослужбовців противника

15 квітня 2022, 12:20
Поділіться публікацією:

У Київській області місцевий житель власноруч знищив 12 російських окупантів. Також він зміг знищити екіпаж ворожого БТР, що намагався прорватися до Києва. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробило Головне управління розвідки Міністерства оборони України на своїй сторінці у Фейсбуці.

На Київщині місцевий житель самостійно ліквідував 12 окупантів

Снайпер - фото з відкритих джерел

ГУР повідомляє, що в героя позивний "Вовк". Захисник ще з початку війни перебував в одному з найгарячіших міст Київщини й виконував завдання в інтересах розвідки та ЗСУ.

"Після входження окупаційних військ надавав точну інформацію щодо дислокації ворога на окупованій території. Маючи власну спортивну та мисливську зброю провів декілька вилазок у тилу ворога. Як результат – ліквідовано 12 військовослужбовців противника, які були залучені до бойового патрулювання та охорони поблизу місцевого храму УПЦ МП, що використовувався як опорний пункт та склад медикаментів і пального. Крім того, під час однієї зі спроб прориву десанту противника на БТР в сторону Києва, з дистанції близько 100 метрів на завчасно обраній позиції, завдав ураження особовому складу противника, який знаходився на броні", — йдеться в повідомленні ГУР.

Також ГУР зазначає, що "Вовк" допомагав евакуюватися мирним жителям, серед яких були й діти. 

Як повідомляли раніше "Коментарі", на Банковій розповіли, яке важливе завдання виконував затоплений крейсер "Москва".

Також "Коментарі" писали, що Зеленський розкрив найближчий план РФ на Донеччині. Президент Зеленський заявив, що схід зараз представляє "найскладнішу ситуацію" для ЗСУ.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини