Головна Новини Оборона 2022 На Херсонщині ЗСУ знищили артилерійський підрозділ окупантів (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

На Херсонщині ЗСУ знищили артилерійський підрозділ окупантів (ВІДЕО)

Українські військові ліквідували артилерійський підрозділ окупантів

7 квітня 2022, 12:22 comments4630
Поділіться публікацією:

На Херсонщині українські військові ліквідували артилерійський підрозділ окупантів, який готувався обстрілювати мирні населені пункти України. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробило ВМС ЗС України на своїй сторінці у Фейсбуці.

На Херсонщині ЗСУ знищили артилерійський підрозділ окупантів (ВІДЕО)

Знищення артилерійського підрозділу окупантів - скриншот з відео ВМС ЗС

"На Херсонщині українські воїни розбили артилерійський підрозділ окупантів, що готувався до обстрілів мирних населених пунктів. На жаль, частина "асвабадітєлєй" накивала п’ятами", — йдеться в повідомленні ВМС ЗС України.

Як повідомляли раніше "Коментарі", в НАТО розглядають питання постачання важкої зброї Україні. Ключовим питанням на зустрічі міністрів закордонних справ країн НАТО стануть подальші поставки озброєння Україні. Зокрема, йтиметься про передачу Києву важкої зброї. Йєнс Столтенберг зазначив, в тому, що підтримка України має продовжуватися на Заході не сумнівається ніхто. Всередині блоку НАТО з цього питання є розуміння та злагода. Важливо також знайти розуміння щодо передачі Києву більшої кількості систем ППО, протитанкової зброї.

Також "Коментарі" писали, що в Білому домі назвали мету Путіна після виведення військ із північної частини України. У Білому домі вважають, що виведення російських військ із північної частини України – це не акт доброї волі агресора, який свідчить про те, що плани Кремля змінилися. Руйнування та ослаблення України – первісний план Росії, який вона налаштована реалізувати і зараз.

Читайте на порталі "Коментарі": в МЗС України відреагували на заяви угорських чиновників. Речник Міністерства закордонних справ України Олег Ніколенко висловив позицію України щодо заяв представників влади Угорщини про готовність платити росії за газ у її національній валюті, неприєднання до санкцій проти країни-агресора.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини