Головна Новини Оборона 2022 На Чернігівщині для окупантів встановили нові дорожні знаки: які напрямки вони показують
commentss НОВИНИ Всі новини

На Чернігівщині для окупантів встановили нові дорожні знаки: які напрямки вони показують

На Чернігівщині окупант може піти у напрямку "Сожгут"

8 березня 2022, 13:28 comments1472
Поділіться публікацією:

Вже 13-й день окупанти продовжують вторгатися на територію України, нищити об'єкти критичної інфраструктури, обстрілювати мирних жителів. Російська армія за кількістю переважає українську. Однак ворог вдерся на нашу територію, і люди всіляко показують, що тут йому не раді та "з квітами" у руках окупантів ніхто не зустрічатиме. 

На Чернігівщині для окупантів встановили нові дорожні знаки: які напрямки вони показують

Розбитий російський танк. Фото: штаб ООС

Повернутися росіянам додому допомагають всіма силами. Так, на дорогах Чернігівської області почали з'являтися нові знаки. Про це інтернет-портал "Коментарі" повідомляє, посилаючись на інформацію від "Суспільне Чернігів". 

Агресору пропонують кілька шляхів на вибір. Для прикладу, в Чернігівській області окупант може піти в таких напрямках: "Сожгут", "Рашистам п*ізд*ц", "Разь*бут", "Беги", "Утопят".

На Чернігівщині для окупантів встановили нові дорожні знаки: які напрямки вони показують - фото 2

Щоб окупанту стало складніше орієнтуватися на місцевості, з українських доріг знімають вказівники, а біля населених пунктів – таблички з їх назвами. Тому російські війська все частіше блукають в Україні, потрапляючи до рук наших захисників.

Нагадаємо, радник голови Офісу президента Олексій Арестович зазначив, що російським військам не вдалося просунутися на жодній ділянці фронту.

Читайте також, що у Генштабі оновили дані про ворожі втрати від початку повномасштабного вторгнення Російської Федерації. Відомо, скільки військових РФ вже загинуло на війні з Україною.

Раніше інтернет-портал "Коментарі" повідомляв, що російські військові наказали розстрілювати українське мирне населення. Така сама вказівка з розстрілу дана стосовно російських військових, які відмовилися вбивати жінок і дітей. Про це повідомив один із військовополонених РФ. Він також зазначив, що його колоні надійшов наказ оточити Харків, а всіх цивільних, які намагатимуться поїхати, – розстріляти.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: «Суспільне Чернігів»
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Зеленский

8 березня 2022, 13:33

А попрошайки беженцы из укропии идут на XYЙ и на тот свет.


Новини