Головна Новини Оборона 2022 МВС пояснило, чому росія погрожує ядерною зброєю - "останній козир путіна"
commentss НОВИНИ Всі новини

МВС пояснило, чому росія погрожує ядерною зброєю - "останній козир путіна"

Росія постійно розганяє чутки про ядерну атаку

15 квітня 2022, 11:45
Поділіться публікацією:

Радник голови Міністерства внутрішніх справ Вадим Денисенко повідомив, що означають погрози рф щодо використання ядерної зброї. За словами Денисенка, це один із етапів інформаційної війни. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву Денисенко зробив під час телемарафону.

МВС пояснило, чому росія погрожує ядерною зброєю - "останній козир путіна"

Ядерна зброя - фото з відкритих джерел

Радник голови Міністерства внутрішніх справ зазначив, що росія досі активно веде інформаційну війну й постійно розганяє чутки щодо ядерної атаки.

"Їх головний козир — ядерна зброя, тому вони розганяють ці страхи на усіх фронтах. Ми маємо розуміти, що це останній козир Путіна. Зараз на нас іде інформаційна атака і спроба ще раз підняти ставки в інформаційній війні. Зараз нічого не показує, що вони готуються до ядерної атаки", — заявив Денисенко під час телемарафону.

Як повідомляли раніше "Коментарі", на Банковій розповіли, яке важливе завдання виконував затоплений крейсер "Москва". Більшості відомий затоплений російський крейсер "Москва", як корабель, який атакував український острів Зміїний і далі прикордонники вже гордо відповіли, в який напрямок відправлятися кораблю після відмови здатися. Але, крім атаки Зміїного, "Москва" виконував ще одне важливе завдання в російській агресії.

Також "Коментарі" писали, що процес пішов: коли Україна отримає відповідь щодо статусу-кандидата на вступ до ЄС. Перш ніж озвучити свій вердикт щодо готовності надати Україні статусу кандидата на членство в Європейському Союзі Єврокомісія проаналізує, чи готова Україна до важливого кроку, виходячи з двох критеріїв.

Читайте на порталі "Коментарі": Зеленський розкрив найближчий план РФ на Донеччині.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини