Головна Новини Оборона 2022 Минулої доби окупанти кілька разів вдарили ракетами по Житомирщині
commentss НОВИНИ Всі новини

Минулої доби окупанти кілька разів вдарили ракетами по Житомирщині

Окупанти завдали ракетного удару по Житомирській області

29 березня 2022, 13:05
Поділіться публікацією:

Протягом минулої доби, 28 березня, окупанти декілька разів завдали ракетного удару по Житомирській області. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на поліцію Житомирської області.

Минулої доби окупанти кілька разів вдарили ракетами по Житомирщині

Збита ракета - поліція Житомирської області

Зазначається, що з 7:00 28 березня до 7:00 29 березня на Житомирщині оголосили шість повітряних тривог.

"Поліцейські відділу поліції №2 (м. Коростишів) Житомирського РУП зафіксували наслідки авіаударів на території лісництва та у Брусилівській громаді. На місцях подій виявили вирви та металеві уламки, ймовірно, ракет. Такі ж обставини поліцейські задокументували й у Чуднівській громаді, де сліди обстрілів виявили між двома селами", — йдеться в повідомленні поліції Житомирської області.

Крім цього, поліція отримала повідомлення щодо ракетних ударів між двома населеними пунктами в Малинській громаді. Правоохоронні органи зібрали потрібні свідчення й задокументували обставини.

Як повідомляли раніше "Коментарі", НБУ відреагував на запровадження обігу російського рубля на тимчасово захоплених територіях України. Обмеження обігу національної валюти та введення в обіг російського рубля на тимчасово окупованих територіях — це порушення міжнародних норм права.

Також "Коментарі" писали, що міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ірина Верещук прокоментувала скандал, який виник з міжнародною організацією Червоний Хрест. На ресурсах Червоного Хреста з'явилася інформація про те, що їх представники брали участь у вивезенні українців з Маріуполя до росії.

Читайте на порталі "Коментарі": символ Z – під забороною: Кулеба звернувся до світової спільноти.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини