Головна Новини Оборона 2022 Мінометники ЗСУ влучним пострілом знищили ворожий склад боєприпасів (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Мінометники ЗСУ влучним пострілом знищили ворожий склад боєприпасів (ВІДЕО)

Українські воїни дають гідну відсіч ворогові

2 травня 2022, 17:18 comments2320
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Захисники України завдали удару по ворожому складу боєприпасів. Про це повідомляється на офіційній сторінці Центру стратегічних комунікацій Збройних сил України у соціальній мережі Facebook.

Мінометники ЗСУ влучним пострілом знищили ворожий склад боєприпасів (ВІДЕО)

ЗСУ

Мінометники 30 омбр влучним влученням знищили склад боєприпасів окупантів.

" Це майстерна робота мінометників, які між іншим тільки недавно поповнили ряди бригади. Тепер у "непроханих гостей" буде менше боєприпасів для обстрілу українських військових", — зазначає СтратКом ЗСУ.

Також Стратком опублікував відео з місця подій.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що війна в Україні : чому Росія стратегічно вже програла — що чекати у другій половині травня. Росія не припиняє свого наступу в Україні, але робить ті ж помилки, що й перші дні повномасштабної війни. Докладніше про це читайте в нашій статті. 

Читайте також про те, що спільна мобілізація в Україні: чи триватиме у травні призов до армії. Зазначається, що в Україні триває спільна мобілізація з кінця лютого.

Сайт "Коментарі" повідомляв про те, що в Росії рота солдатів відмовилася висуватися на війну в Україну. Російські солдати продовжують відмовлятися від участі у "спеціальній операції", яку Кремль проводить в Україні.

Також "Коментарі" інформували про те, що у Генштабі розповіли, що планує ворог, якщо вдасться вийти на адмінкордони Херсонської області. Російські військові проводять бойові дії, щоб вийти на адміністративні кордони Херсонської області та створити сприятливі умови для наступу на міста Миколаїв та Кривий Ріг.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини