Головна Новини Оборона 2022 Лише за одну ніч: на півдні країни артилеристи ЗСУ понад 20 разів вразили позиції окупантів
commentss НОВИНИ Всі новини

Лише за одну ніч: на півдні країни артилеристи ЗСУ понад 20 разів вразили позиції окупантів

В Одеській області ситуація стабільна та контрольована

13 травня 2022, 17:43
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

В оперативному командуванні "Південь" розповіли про поточну оперативну обстановку на півдні України станом на 13 травня. Про це повідомляється на офіційній сторінці ОК "Південь" у соціальній мережі Facebook.

Лише за одну ніч: на півдні країни артилеристи ЗСУ понад 20 разів вразили позиції окупантів

ЗСУ

Цієї ночі окупанти обстріляли Миколаївщину із систем залпового вогню.

"Спорткомплекс, лікарня, школа, дитячий садок, приватні двори та офісні будівлі, промислове підприємство – всі ці об'єкти не мають жодного відношення до військової інфраструктури, але пошкоджені, а деякі й зруйновані", – повідомляють військові.

На щастя, за інформацією ОК "Південь", постраждалих серед цивільного населення, немає.

Натомість наші воїни артилеристи вдарили по позиціях супротивника.

"Підтримуючи легенду, наші ракетно-артилерійські підрозділи лише за цю ніч вразили ворожі позиції 25 разів. Втрати супротивника уточнюються", — ОК "Південь".

Зазначається, що в Одеській області ситуація стабільна та контрольована. Склад корабельного угруповання окупантів у Чорному морі суттєво не змінюється і продовжує нести загрозу ракетним ударам.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що призерка чемпіонату світу з біатлону пішла захищати Україну. Крістіна Дмитренко каже, що стріляє точно, тож у ворога немає шансів.

Читайте також про те, що зірвав із чоловіка золотий ланцюжок : на Чернігівщині за злочини покарають ще одного окупанта. Погрожуючи розстріляти з автомата, окупант напав на мешканця села Халявін.

Сайт "Коментарі" писав про те, що запаси алюмінію у світі впали до рекордного мінімуму. Запаси склали 260,275 тисячі тонн, що є найнижчим рівнем з початку відстеження цих даних у 1997 рік.

Також "Коментарі" інформували про те, що   Кулеба назвав дві проблеми із озброєнням, які залежать від позиції Заходу. Україна чекає найпотужнішої зброї від західних союзників.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини