Головна Новини Оборона 2022 13 держав підписали спільну заяву про модернізацію української ППО
commentss НОВИНИ Всі новини

13 держав підписали спільну заяву про модернізацію української ППО

13 держав ухвалили рішення щодо модернізації ППО України

21 березня 2022, 15:42
Поділіться публікацією:

У понеділок, 21 березня, 13 держав світу ухвалили заву щодо модернізації протиповітряної оборони України. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробив спікер Верховної Ради Руслан Стефанчук на своїй сторінці у Твіттері.

13 держав підписали спільну заяву про модернізацію української ППО

Руслан Стефанчук - фото з відкритих джерел

“Сьогодні Чехія, Естонія, Польща, Франція, Грузія, Німеччина, Ірландія, Латвія, Литва, Нідерланди, Швеція, Великобританія та США підписали спільну заяву “Про невідкладну необхідність модернізації ППО України”. Щиро вдячний за підтримку України у цей непростий час”, – йдеться в повідомленні Руслана Стефанчука.

Як повідомляли раніше "Коментарі", російські окупанти розкидають в Україні касетні міни, які досить важко помітити. Повідомляється, що міна завдає людині ураження через травматичне пошкодження нижніх кінцівок. Вибух здійснюється, якщо наступити на датчик.  Через незвичну форму міни діти часто сприймають міну як іграшку й отримують важкі поранення або гинуть. Центр протидії дезінформації при РНБО повідомив, що робити, якщо знайшли підозрілий предмет.

Також "Коментарі" писали, як розпізнати диверсанта: пояснення Центру народного опору. Сьогодні немає жодної області в Україні, яка могла б вважатися безпечною у цьому плані. Більшість ДРГ сформовані ворогом уже в Україні. Зрадників ловлять на гарячому, коли ті намагаються влаштувати диверсію чи здати позиції ЗСУ.

Читайте на порталі "Коментарі": ЗСУ знищили САУ окупантів та поповнили свій автопарк ворожою технікою. Збройні сили України стійко тримають оборону та знищують окупантів, які прийшли на нашу землю. 2С19 "МСТА-С" тепер буде звернена проти своїх колишніх господарів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини