Головна Новини Оборона 2022 Кулеба назвав єдиний спосіб зупинити Путіна - "допоможіть нам стримати це зло"
commentss НОВИНИ Всі новини

Кулеба назвав єдиний спосіб зупинити Путіна - "допоможіть нам стримати це зло"

Кулеба повідомив, що єдиний спосіб запобігти війні - надати Україні підтримку

6 квітня 2022, 17:55 comments2578
Поділіться публікацією:

Політика стримування Путіна провалилася. Єдиний спосіб не дати російському президенту розширити військові дії за межі України — це запровадження санкцій та передача Україні всієї можливої зброї. Як повідомляли "Коментарі",  таку заяву зробив міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба на своїй сторінці у Твіттері.

Кулеба назвав єдиний спосіб зупинити Путіна - "допоможіть нам стримати це зло"

Кулеба - фото з відкритих джерел

Міністр закордонних справ звернувся до міжнародних партнерів і розповів, якими способами можна зупинити російського президента, щоб війна не вийшла далі з територій України. Для цього необхідно надати Україні максимальну підтримку у протистоянні окупантам.

"Єдиний спосіб запобігти розширенню російської війни за межі України — надати нам найповнішу підтримку. Максимальні санкції. Всю зброю. Політика "не провокувати Путіна" останніми роками зазнала невдачі. Допоможіть нам стримати це зло зараз або ризикніть, що Путін перевірить статтю 5 пізніше", — заявив Дмитро Кулеба на своїй сторінці у Твіттері.

Як повідомляли раніше "Коментарі", Росії уникають як прокаженого: у Міжнародному суді ООН РФ тепер без адвокатів. Більше не збираються продовжувати співпрацю з Росією навіть її адвокати в Міжнародному суді ООН. Вони висловили переконання, що більше не бачать можливості представляти країну, яка відверто порушує права людей та є міжнародним злочинцем.

Також "Коментарі" писали, що Боррель закликав Європарламент надати більше зброї Україні й відмовитися від російських енергоносіїв.

Читайте на портлі "Коментарі": рашисти почали застосовувати в Маріуполі мобільні крематорії. В крематоріях на колесах спалюють тіла замордованих та вбитих мешканців міста.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини