Головна Новини Оборона 2022 Куди можуть дострілювати снаряди HIMARS та інших РСЗВ, що їх передає Україні США (КАРТА)
commentss НОВИНИ Всі новини

Куди можуть дострілювати снаряди HIMARS та інших РСЗВ, що їх передає Україні США (КАРТА)

Карта показує куди снаряди HIMARS MLRS M30/M31 можуть завдати удару з лінії фронту

2 червня 2022, 17:34 comments1527
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У центрі стратегічних комунікацій Збройних сил України опублікували карту, яка демонструє зону, яку зможуть вражати українські артилеристи за допомогою американських РСЗВ. Карта була опублікована в офіційному Telegram-каналі СтратКому ЗСУ.

Куди можуть дострілювати снаряди HIMARS та інших РСЗВ, що їх передає Україні США (КАРТА)

РСЗВ США. Фото з відкритих джерел

"Карта показує, куди реактивні снаряди HIMARS MLRS M30/M31 з дальністю до 70 км можуть завдати удару з лінії фронту", — пише СтратКом ЗСУ.

Зазначається, що також у зоні ураження опиняється острів Зміїний, який знаходиться за 50 кілометрів від найближчого українського міста.

Куди можуть дострілювати снаряди HIMARS та інших РСЗВ, що їх передає Україні США (КАРТА) - фото 2

Фото: СтратКом. 

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що анексія Донбасу відкладається: у Кремлі розповіли, що пішло не так. У Кремлі визнали – "референдум" про входження ОРДЛО до складу РФ зараз провести неможливо. Причину, чому неможливо провести так званий "референдум" Дмитро Пєсков побачив у тому, що бойові дії на Донбасі продовжуються. Докладно про це читайте у нашому матеріалі.

Читайте також про те, що пес Патрон відвідав у львівській лікарні поранених дітей: зворушливі фото. Популярний пес-сапер Патрон у Львові відвідав поранених дітей. Докладніше про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" поінформував про те, що українців, які повертаються в країну, стабільно більше, ніж тих, що спадають: скільки громадян перетинають кордон. У ДПСУ розповіли про кількість громадян, які повертаються до України. Читайте про це на нашому сайті.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що кордон між Україною та Польщею стане невидимим: що це означає – чому це злить Росію. Відносини Києва та Варшави вийшли на новий, небувалий раніше рівень. Докладніше про це ви можете прочитати на нашому сайті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

2 червня 2022, 17:11

Аби цю зброю не використовували не для рівняння з землею цивільних. Порівняти руїни Маріуполя, який захистили православні УПА-м'ясники та вцілілий Херсон, який уникнув захисту Зе-м'ясника. В порівнянні з ним, Сирійський м'ясник Дворніков - мати Тереза.


Новини