Головна Новини Оборона 2022 СБУ розвінчала черговий фейк окупантів - "Капітуляція неможлива"
commentss НОВИНИ Всі новини

СБУ розвінчала черговий фейк окупантів - "Капітуляція неможлива"

Ворог намагається поширити черговий фейк, начебто українське керівництво та уряд здали країну

1 березня 2022, 16:14 comments1283
Поділіться публікацією:

СБУ попереджає, що Росія може зараз поширювати через усі можливі канали фейк, що Україна зрадила інтереси й уряд вже капітулював. Таким чином окупанти будуть намагатися дезорієнтувати громадян України, посіяти паніку й схилити військових до здачі. Про це повідомляється на Facebook-сторінці Служби безпеки України.

СБУ розвінчала черговий фейк окупантів - "Капітуляція неможлива"

Будівля СБУ в Києві - фото з відкритих джерел

"Проте навіть у випадку зникнення зв’язку та можливості перевірити, чи достовірні ці дані, будьте впевнені: капітуляція та здача інтересів України – неможливі!" – запевнили в СБУ.

СБУ запевняє, що керівництво разом із народом робить усе можливе для звільнення українських земель від окупантів. Усі органи влади України, війська, правоохоронні та силові органи будуть стояти до перемоги.

Як повідомляли раніше "Коментарі", місто готове до оборони: виїзди з Чернігова зараз заміновані. Це означає, що на дорогах розкидали міни й на них можна підірватись. Чернігів готовий оборонятися від російських військових, які наближаються до міста: мешканців закликають залишатися в укритті. вранці на околицях Чернігова також були помічені диверсійно-розвідувальні групи, які за підтримки бронетехніки намагалися прорватися до міста, але Збройні сили України вчасно відреагували та зупинили супротивника.

Також "Коментарі" писали, що на військовому аеродромі в Таганрозі пролунали вибухи. У мережі з'являються відео, на яких, як стверджується, знята пожежа на військовому аеродромі в російському місті Таганрог. Очевидці зняли на відео та виклали в Інтернет ролики, на яких видно, що в районі аеродрому, на якому стоїть літальний апарат, щось горить.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

ы

1 березня 2022, 16:45

До Росії почали прибувати перші ешелони з пораненими солдатами та мішки з їхніми трупами. Хто їх туди привіз, питання до ОП, МВС, СБУ?


Новини