Головна Новини Оборона 2022 Інтенсивність ракетних ударів окупанта знижується - Арестович
commentss НОВИНИ Всі новини

Інтенсивність ракетних ударів окупанта знижується - Арестович

Противник використав щонайменше 2/3 ракетного потенціалу

1 березня 2022, 12:55
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Радник керівника Офісу Президента Олексій Арестович розповів під час брифінгу про те, що окупанти вже використали більшу частину ракетного потенціалу. Відео було опубліковано у Telegram-каналі Держспецзв'язку.

Інтенсивність ракетних ударів окупанта знижується - Арестович

Війська РФ

За словами Олексія Арестовича і інтенсивність ударів поступово зменшуватиметься.

"Як ви бачите, знижується інтенсивність ракетних ударів, тому що противник використав щонайменше 2/3 ракетного потенціалу. Зараз ця традиційна розвага поступово сходитиме на нитку", — повідомив Олексій Арестович.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" поінформував про те, що Лукашенко в черговий раз не дотримався обіцянки : білоруські війська вторглися в Україну. Читайте про це на нашому сайті. 

Читайте також про те, що у Пентагоні розповіли, чи вдалося Україні своїм опором скасувати план Путіна . Прес-секретар Пентагону Джон Кірбі заявив у понеділок, що Росія не очікувала такого "жорсткого та рішучого опору" з боку України. Читайте про це у нашому матеріалі.

Сайт "Коментарі" писав про те, що Росіяни залишилися без Mastercard: частина російських банків відключена від міжнародної фінсистеми . У повідомленні наголошується, що Mastercard продовжить роботу з регулюючими органами, щоб повністю дотримуватися зобов'язань щодо дотримання вимог санкційних вимог. Докладно про це читайте у нашому матеріалі.

Також "Коментарі" повідомляли, що в СБУ спростували повідомлення про те, що окупанти можуть глушити мобільний зв'язок та Інтернет. Не піддається ворожим фейкам. Докладно про це читайте у нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Влад

1 березня 2022, 15:54

Крылатых ракет - да, баллистических возможно. Но у них по прежнему хватает авиации и реактивной артиллерии. Именно их сейчас надо лупить по полной.


Новини