Головна Новини Оборона 2022 "Гра закінчена": українські десантники потужним ударом "знесли" танк окупантів (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

"Гра закінчена": українські десантники потужним ударом "знесли" танк окупантів (ВІДЕО)

Українські захисники дають гідну відсіч ворогові

15 березня 2022, 17:27
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Збройні сили України продовжують знищувати техніку супротивника. Про це повідомляється на офіційній сторінці Командування Десантно-штурмових військ ЗСУ.

"Гра закінчена": українські десантники потужним ударом "знесли" танк окупантів (ВІДЕО)

ЗСУ

На опублікованому відео можна побачити, як українські десантники одним сильним ударом знищили російський танк.

"GAME OVER", російські окупанти! Українські десантники продовжують знищувати кремлівських загарбників!", — пише Командування ДШВ ЗСУ.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" поінформував про відбудову України після війни : яким чином і в який термін вона відбуватиметься. В Україні після війни розпочнеться відновлення житлового фонду та інфраструктури. Докладно про це читайте у нашому матеріалі.

Читайте також про те, що в РНБО назвали країну , з якою Україна зацікавлена укласти оборонний союз. Купа міжнародних організацій, створених після Другої світової, ні на що не впливають, а лише висловлюють стурбованість. Тому Україна потребує нового оборонного союзу. Докладніше про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" писав про те, що ГБР вилучило зброю у нардепів від фракції ОПЗЖ : хотіли втекти. У Вадима Рабиновича було вилучено три рушниці та чималі готівкові суми. Читайте про це у нашому матеріалі.

Також "Коментарі" повідомляли про те, коли кінець війні – що зрештою чекає на Росію: дипломат озвучив свій прогноз щодо ситуації в Україні. В Україні російській армії не вдалося досягти бліцкригу – тому події на українській землі точно розвиваються не за планом, який був узгоджений у Кремлі. Докладніше про це читайте на нашому сайті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини