Головна Новини Оборона 2022 "Готувалися до наступу": під Ізюмом ЗСУ знищили скупчення бронетехніки окупантів (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

"Готувалися до наступу": під Ізюмом ЗСУ знищили скупчення бронетехніки окупантів (ВІДЕО)

У Харківській області ЗСУ завдали удару по техніці ворога

2 травня 2022, 12:21 comments1549
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Українські воїни завдали удару по бронетехніці окупантів. Про це повідомляє Центр стратегічних комунікацій Збройних сил України на своїй офіційній сторінці у соціальній мережі Facebook.

"Готувалися до наступу": під Ізюмом ЗСУ знищили скупчення бронетехніки окупантів (ВІДЕО)

Армія РФ

За інформацією СтратКому ВСУ, захисники України влучно вдарили по накопиченню важкої техніки російських окупантів у селі Сулігівка під Ізюмом на Харківщині.

" Окупанти зосередили велику кількість важкої техніки, готуючись до чергової хвилі наступу. Проте воїни Збройних Сил України скоригували плани окупантів", — СтратКом ЗСУ.

Також Стратком опублікував відео з місця подій, на якому відображено знищення ворожої техніки.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" поінформував, що окупанти обстріляли ракетами Дніпропетровську область. Окупанти вкотре обстріляли населені пункти України ракетами. Потерпілих від обстрілу окупантами серед місцевого населення немає. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Читайте також про те, що ГБР затримали посібників Іллі Ківи : чим вони займалися. В Одеській та Закарпатській області правоохоронці викрили колаборантів. Докладно про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" писав про те, що   перемогу та танці на могилах солдатів: у Москві розмістили плакати із зазначенням років 1945-2022. Російські пропагандисти знову вирішили блиснути креативом. Читайте про це на нашому сайті.

Також "Коментарі" повідомляли, що деякі українські морські порти закривають: що відомо. Кабмін ухвалив рішення про закриття деяких портів. Докладніше про це ви можете прочитати на нашому сайті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини