Головна Новини Оборона 2022 Головнокомандувач ЗСУ записав звернення на тлі ситуації в ОРДЛО
commentss НОВИНИ Всі новини

Головнокомандувач ЗСУ записав звернення на тлі ситуації в ОРДЛО

Залужний звернувся до мешканців ОРДЛО

18 лютого 2022, 18:49
Поділіться публікацією:

Головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний звернувся до жителів ОРДЛО стосовно загострення ситуації на Донбасі. За словам Залужного, окупанти використовують мирне населення цих територій для ескалації. Про це повідомляє РБК-Україна.

Головнокомандувач ЗСУ записав звернення на тлі ситуації в ОРДЛО

Валерій Залужний, головнокомандувач ЗСУ - фото з відкритих джерел

"Я звертаюся до жителів тимчасово окупованих територій — не вірте брехні окупаційної влади! Вас використовують для ескалації ситуації з метою вирішення чергового кровопролиття", — наголосив головнокомандувач ЗСУ.

За словами Залужного, армія України не планує жодних наступальних операцій, адже вони можуть призвести до численних жертв черед населення. Головнокомандувач ЗСУ додав, що навіть зараз, під час активного обстрілу бойовиками українських позицій, військові Об'єднаних сил будуть відповідати лише в разі загрози особовому або цивільному складу.

Як повідомляли раніше "Коментарі", на Донбасі знову загострення: бойовики обстрілюють села та застосували безпілотник. Окупанти продовжують обстрілювати населені пункти, що розташовані в Луганській та Донецькій  областях. На Донбасі зафіксовані 50 обстрілів. 

Також "Коментарі" писали, що бойовики на Луганщині обстріляли гуманітарний конвой ООН. бойовики обстріляли колону з гуманітарною допомогою від представників Управління Верховного Комісара ООН у справах біженців. Раніше деякі засоби масової інформації повідомляли, що під обстріл потрапив конвой Червоно Хреста. Однак цю інформацію спростували. 

Читайте на порталі "Коментарі": ватажок "ДНР" Пушилін оголосив про евакуацію населення ОРДЛО до Росії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини