Головна Новини Оборона 2022 Головнокомандувач ЗСУ повідомив стратегічне завдання української армії
commentss НОВИНИ Всі новини

Головнокомандувач ЗСУ повідомив стратегічне завдання української армії

Залужний повідомив, що до захисту столиці масово долучаються самі містяни

16 березня 2022, 11:57 comments1013
Поділіться публікацією:

Головнокомандувач Збройних сил України генерал Валерій Залужний заявив, що стратегічне завдання української армії — це оборона Києва. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на Фейсбук-сторінку Міністерства оборони України.

Головнокомандувач ЗСУ повідомив стратегічне завдання української армії

Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний - фото з відкритих джерел

"Оборона Києва — наше стратегічне завдання. Основне навантаження несуть підрозділи Сухопутних військ Збройних Сил України. Разом з ними захищають столицю підрозділи Сил територіальної оборони, Десантно-штурмових військ, Сил спеціальних операцій ЗС України та інших військових формувань держави", — повідомив Головнокомандувач Збройних сил України.

Також Валерій Залужний додав, що до захисту українскьої столиці масово долучаються й самі містяни. 

Як повідомляли раніше "Коментарі", Ірина Верещук розповіла про поточну ситуацію в Маріуполі та кількість евакуйованих. Міністерка з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ірина Верещук повідомила про те, яка ситуація в Маріуполі, де застрягли іноземці.

Також "Коментарі" писали, що 9 з 10 українців можуть зіткнутися з бідністю та надзвичайною економічною вразливістю, якщо війна затягнеться протягом наступного року, знищивши економічні досягнення за два десятиліття, повідомляє Програма розвитку ООН (ПРООН). ПРООН співпрацює з київським урядом, щоб уникнути найгіршого сценарію краху економіки.

Читайте на порталі "Коментарі": на Сумщині під час евакуації людей окупанти зупинили колону, виставивши людям свої вимоги. У Сумській області протягом усього дня 15 березня діяв "зелений коридор", яким евакуювалися мирні жителі. Одну з колон, що вирушала з Тростянця, контрольованого ворожими силами, зупинили окупанти.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини