Головна Новини Оборона 2022 Головна українська розвідка повідомила ключову мету кремля - "путін не відмовився від своїх планів"
commentss НОВИНИ Всі новини

Головна українська розвідка повідомила ключову мету кремля - "путін не відмовився від своїх планів"

Головна мета путіна – щоб України не існувало як держави

18 квітня 2022, 14:50
Поділіться публікацією:

Голова ГУР Кирило Буданов повідомив плани путіна щодо України. На думку Буданова, російський президент не бажає, щоб наша держава взагалі існувала. Мета путіна в Україні залишилася незмінною — знищення української державності. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву Буданов зробив в інтерв'ю німецькому тижневику Spiegel.

Головна українська розвідка повідомила ключову мету кремля - "путін не відмовився від своїх планів"

Кирило Буданов - фото з відкритих джерел

"Україна має перестати існувати як держава. Це – головна мета, і путін не відмовився від своїх планів. Як би вони досягли цієї мети, Росія так і не до кінця зрозуміла, це теж характерно для їхньої тактики", — заявив голова ГУР.

Буданов також зазначив, що російські окупанти хотіли в Україні встановити в столиці свій уряд і повернути нашу державу назавжди в російську сферу. 

"Цього не було і не може статися, особливо після звірств і військових злочинів, свідками яких є весь світ", — повідомив Буданов.

Як повідомляли раніше "Коментарі", у ГУР назвали дві причини, навіщо Путін наказав обстрілювати територію РФ. Російська сторона сама готує провокації із обстрілом російських територій. Такі відомості має українська розвідка. В українській розвідці знають, що у Кремлі віддають накази для таких цинічних інсценувань, переслідуючи одразу кілька цілей. Головна мета – виправдання власної агресії проти України. Але є ще кілька інших цілей.

Також "Коментарі" писали, що у Міноборони Британії підтвердили – РФ використовує проти України таку саму тактику, що в Чечні та Сирії. Бажання встановити повний контроль над Маріуполем створює серйозні проблеми для російського командування.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини