Головна Новини Оборона 2022 Генсек НАТО повідомив, скільки триватиме війна в Україні - "готові до довгострокової перспективи"
commentss НОВИНИ Всі новини

Генсек НАТО повідомив, скільки триватиме війна в Україні - "готові до довгострокової перспективи"

Генсек НАТО заявив, що війна в Україні може тривати роками

6 квітня 2022, 18:32
Поділіться публікацією:

Хоча РФ наразі концентрує свої сили на сході України й готується там до наступу, НАТО не бачить "жодних ознак" того, що мета Путіна щодо контролю над усією Україною змінилася. Генсек НАТО Єнс Столтенберг не виключає, що війна проти України триватиме роками. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на CNN.

Генсек НАТО повідомив, скільки триватиме війна в Україні - "готові до довгострокової перспективи"

Єнс Столтенберг - фото з відкритих джерел

"Ми не бачимо жодних ознак того, що президент Путін змінив своє прагнення контролювати всю Україну, а також переписати міжнародний порядок, тому ми повинні бути готові до довгострокової перспективи. Ми повинні бути реалістами і розуміти, що це може тривати довго, багато місяців або навіть роки", — заявив Єнс Столтенберг.

Міністри закордонних справ країн НАТО організовують зустрічі в середу й четвер 6 і 7 квітня, щоб обговорити посилення підтримки для України.

Україна зараз вимагає від Заходу танки й винищувачі, окрім систем оборони, які вже були надані.

"Я не буду вдаватися в усі подробиці того, яке саме озброєння надають союзники, але я можу сказати, що в цілому те, що роблять союзники, має велике значення, включаючи деякі більш важкі системи в поєднанні з більш легкими системами", — заявив генсек НАТО Столтенберг.

Як повідомляли раніше "Коментарі", Росії уникають як прокаженого: у Міжнародному суді ООН РФ тепер без адвокатів. Більше не збираються продовжувати співпрацю з Росією навіть її адвокати в Міжнародному суді ООН. Вони висловили переконання, що більше не бачать можливості представляти країну, яка відверто порушує права людей та є міжнародним злочинцем.

Також "Коментарі" писали, що Боррель закликав Європарламент надати більше зброї Україні й відмовитися від російських енергоносіїв.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини