Головна Новини Оборона 2022 До штурму "Азовсталі" в Маріуполі Росія планує долучити Росгвардію та ФСБ – українська розвідка
commentss НОВИНИ Всі новини

До штурму "Азовсталі" в Маріуполі Росія планує долучити Росгвардію та ФСБ – українська розвідка

Росія продовжить наступ на завод "Азовсталь"

22 квітня 2022, 16:55
Поділіться публікацією:

Українська розвідка повідомляє, що Путін планує наступати на "Азовсталь" з допомогою російських гвардійців та ФСБ. Наразі "Азовсталь", який знаходиться в Маріуполі, захищений українськими військовими. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на заяву представника Головного управління розвідки Міноборони Вадима Скібіцького в ефірі національного телемарафону.

До штурму "Азовсталі" в Маріуполі Росія планує долучити Росгвардію та ФСБ – українська розвідка

Азовсталь - Українська правда

Журналісти попросили Скібіцького прокоментувати те, що Путін не підтримав ідею масовано штурмувати "Азовсталь", яку запропонував міністр оборони РФ Шойгу. Також представник ГУР підкреслив, що російська влада, як завжди, лукавить.

"Вони дійсно можуть відмовитися від широкомасштабного штурму "Азовсталі". Але за нашими даними вони планують залучити росгвардію, інші структури, в тому числі структури ФСБ, які продовжуватимуть наступ на завод, щоб знищити наш спротив", — заявив Скібіцький.

Як повідомляли раніше "Коментарі", Путін потрапив у пастку, яку сам і створив: на який крок він може наважитися й означають заяви Джонсона. Поки російський диктатор блефує щодо застосування ядерної зброї та проводить демонстраційні випробування міжконтинентальних ракет, а також дає накази знищення українських міст й здійснення військових злочинів в Україні, Європа вже починає усвідомлювати невідворотність ескалації конфлікту з рф.

Також "Коментарі" писали, що в Офісі президента розповіли, як відновлюються деокуповані території в плані відновлення інфраструктури та продовольчого забезпечення. Станом на 22 квітня, комунальники вже  розчистили міста Київщини, Сумщини, Чернігівщини, Харків та продовжують прибирати.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини