Головна Новини Оборона 2022 У Росію почали прибувати перші мішки з трупами й ешелони з пораненими - МВС
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росію почали прибувати перші мішки з трупами й ешелони з пораненими - МВС

Інформацію повідомило Міністерство внутрішніх справ України

1 березня 2022, 14:17 comments3527
Поділіться публікацією:

До Росії починають прибувати перші мішки з трупами та ешелони з пораненими військовими, згідно з інформацією, наданою Міністерством внутрішніх справ України. Таку заяву під час відеозвернення зробив радник міністра внутрішніх справ Вадим Денисенко у вівторок, 1 березня. Про це повідомляє hromadське.

У Росію почали прибувати перші мішки з трупами й ешелони з пораненими - МВС

Радник міністра внутрішніх справ Вадим Денисенко - фото з відкритих джерел

"Сьогодні до Росії починають прибувати перші мішки з трупами, і найближчим часом будуть перші поховання у Російській Федерації, які російська влада вже не зможе приховати", – сказав Денисенко.

Також Вадим Денисенко додав, що з сьогодні до Росії прибувають перші ешелони з пораненими.

Як повідомляли раніше "Коментарі", мер Херсона розповів про ситуацію в оточеному місті. Армія РФ поставила блокпости на в'їздах до Херсона, але місто не здали. Мер Херсона повідомляє, що зараз працює у своєму кабінеті та координує роботу міських служб, щоб люди могли прокинутися вранці у спокійному місті. Колихаєв звернувся до мешканців міста з проханням зберігати розсудливість і спокій і не виходити на вулицю під час комендантської години. Мер Херсона також висловив прохання не вступати ні з ким до агресивних переговорів і не провокувати супротивників на конфлікти.

Також "Коментарі" писали, що місто готове до оборони: виїзди з Чернігова зараз заміновані. Це означає, що на дорогах розкидали міни та на них можна підірватись. Чернігів готовий оборонятися від російських військових, що наближаються до міста: жителів закликають залишатися в укриттях, щоб не наражати себе та своїх близьких на небезпеку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Влад

1 березня 2022, 15:52

Этих мешков должны быть горы. Чтобы на каждый город и село хватило. Может тогда мозги у них начнут просыпаться от боярышника.

ВИКТОР

1 березня 2022, 14:57

Этих русских тварей во главе мерзкого карлика никто не звал к нам в Украину а тем более с оружием в руках русским собакам собача смерть

Оккупант Оккупантович

1 березня 2022, 14:43

Ага, мильярд трильёнов...


Новини