Головна Новини Оборона 2022 Дмитро Кулеба розповів про "червоні лінії" України
commentss НОВИНИ Всі новини

Дмитро Кулеба розповів про "червоні лінії" України

Одна з "червоних ліній" — жодних поступок щодо територіальної цілісності України

7 лютого 2022, 15:27
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Голова МЗС України Дмитро Кулеба під час онлайн-брифінгу розповів про "червоні лінії" України. Про це повідомляє видання ТСН.

Дмитро Кулеба розповів про "червоні лінії" України

Дмитро Кулеба - фото з відкритих джерел

Кулеба зазначив, що наразі ключова тема світової політики – це не допустити чергової хвилі війни Росії проти України.

"Це дуже важкий час, дуже відповідальний час. Але запевняю, що Україна підходить до цього процесу з холодною головою, гарячим серцем, із чітким розумінням наших "червоних ліній" і без будь-якого бажання та готовності йти на будь-які поступки, які для нас будуть неприйнятними", — зазначив голова українського МЗС.

За словами міністра закордонних справ України, одна з цих "червоних ліній" — жодних поступок щодо територіальної цілісності України, що означає: "Донбас і Крим – це Україна".

"По-друге, жодного прямого діалогу з так званими "Донецькою та Луганською народними республіками", – наголосив Дмитро Кулеба.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" поінформував ребрендингу "Слуги народу". Чи стане сценарій виграшним для команди Зеленського. За словами журналіста Романа Кравця, на Банковій, в Офісі президента вже давно говорять про необхідність оновлення та навіть можливого перезапуску "Слуги народу".

Сайт "Коментарі" писав про те, що Кулеба прокоментував пояснення Німеччини щодо відмови від постачання зброї. Дмитро Кулеба продовжить обговорення питання постачання зброї з німецькою колегою Анналеною Бербок під час її візиту до України.

Читайте також про те, детектив НАБУ пересів на нову іномарку за мільйон. Працівники антикорупційних органів продовжують покращувати свій матеріальний стан, не показуючи результатів боротьби з корупцією, на які чекає суспільство.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини