Головна Новини Оборона 2022 Десантники на Миколаївщині майстерно знищили ворога та допомогли врятуватися заручникам
commentss НОВИНИ Всі новини

Десантники на Миколаївщині майстерно знищили ворога та допомогли врятуватися заручникам

На Миколаївщині ЗСУ розбили техніку та знищили живу силу окупантів

18 квітня 2022, 14:15
Поділіться публікацією:

В районі Вознесенська окупанти взяли в заручники селян та погрожували розстріляти, якщо не зізнаються, хто з них коригував вогонь ЗСУ. Вдалими пострілами українські військові добили ворога та допомогли селянам врятуватися.

Десантники на Миколаївщині майстерно знищили ворога та допомогли врятуватися заручникам

Фото ЗСУ/Оперативне командування Південь

Лють охопила росіян, бо артилерійський підрозділ 80 окремої десантно-штурмової бригади ДШВ ЗСУ розбили колону ворожої техніки. Місцеві мешканці в окупованому селі по плану ворога мали бути піддані допитам та терору за успіхи наших військових. Командири окупантів дали наказ вивести з хат людей та допитати, бо, за їх версією саме селяни навели ЗСУ на ворожі позиції.

"Вони пройшлися по хатах і вивели на вулицю близько 30 односельчан. В основному чоловіків, але там були і жінки. Зв’язали скотчем руки за спиною, поставили всіх на коліна. Вимагали зізнатися у коригуванні, або видати того, хто допомагав інформацією для ЗСУ. Ми мовчали. Тоді окупанти стали стріляти над головами. Жінки плакали та просили, щоб їх відпустили. Від чого орки остаточно розлютились і озвіріли. Їх командир сказав, якщо через п‘ять хвилин йому не викажуть ім’я корегувальника, він накаже розстріляти всіх", — розповів селянин.

В той час, коки окупанти тримали в заложниках мирних мешканців, військовослужбовці одного з підрозділів 80 окремої десантно-штурмової бригади завдали удару по ворожій техніці та живій силі противника. Також була пошкоджена й командно-штабна машина ворога та вбито 25 росіян. Поки вороги відволіклися на атаку, селянам вдалося відійти у безпечне місце.

Як повідомляв портал "Коментарі", є жертви в результаті обстрілу Львова. Оновлення на 12 годину від голови Львівської ОВА.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини