Головна Новини Оборона 2022 "Чистилище" та "цвинтар вертольотів": що окупанти розповідають родичам про Чорнобаївку (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

"Чистилище" та "цвинтар вертольотів": що окупанти розповідають родичам про Чорнобаївку (ВІДЕО)

СБУ опублікувала перехоплення розмови окупанта зі своїми родичами

13 травня 2022, 11:26
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Служба безпеки України опублікувала чергове перехоплення телефонних розмов окупантів. Про це повідомляється на офіційній сторінці СБУ у соціальній мережі Facebook.

"Чистилище" та "цвинтар вертольотів": що окупанти розповідають родичам про Чорнобаївку (ВІДЕО)

Іллюстрація. Фото - Генштаб

Служба безпеки України опублікувала перехоплення розмови окупанта зі своїми родичами, в якій він розповідає про українську Чорнобаївку.

"Наш опорник тут на базі "чистилищем" називають. Він перебуває під постійним обстрілом. До нас люди бояться їздити", — розповідає окупант своєї матері.

При цьому він наполегливо називає війну в Україні спецоперацією та намагається переконати в цьому матір.

"Але жінка, на відміну від більшості росіян, чудово поінформована про звірства рашистів на нашій землі і не погоджується із сином", — пише СБУ.

Вже в іншій розмові з батьком загарбник розповідає, що внаслідок героїчного спротиву українських захисників окупанти втратили більшість військової техніки.

" У нас просто воювати нічим… Нічого у нас, ні техніки, взагалі нічого важкого нема. Усі розбомбили", — зазначає окупант.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" поінформував про те, що військовий експерт розповів , чому війна в Україні на місяці, але не на роки. Російська економіка під тиском санкцій не витримає довгої війни в Україні. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Читайте також про те, що   відновлення звільнених територій : у Раді підтримали комплексну програму. Олена Шуляк зазначила, що на прийняття цього документа чекали регіони, які вимагають негайного відновлення. Докладно про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" писав про те, що злочини РФ в Україні: Рада ООН з прав людини проголосувала за початок розслідування. Злочини, які окупанти вчинили в районах Київської, Чернігівської, Харківської та Сумської областей, розслідуватимуться. Читайте про це на нашому сайті.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що на Євробаченні 2022 року стався скандал: фани заявляють, що бойкотуватимуть фінал. Фанати звинуватили організаторів конкурсу у корупції. Докладніше про це ви можете прочитати на нашому сайті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини