Головна Новини Оборона 2022 "Це внутрішня пропаганда": Маляр прокоментувала намір Держдуми заблокувати обмін бійців "Азова"
commentss НОВИНИ Всі новини

"Це внутрішня пропаганда": Маляр прокоментувала намір Держдуми заблокувати обмін бійців "Азова"

Переговорний процес триває, і сама операція з порятунку також триває.

17 травня 2022, 15:55
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Заступник Міністра оборони України Ганна Маляр прокоментувала заяви представників Держдуми РФ про намір заблокувати обмін військовослужбовців полку "Азов". Про це вона повідомила під час прес-конференції у "Медіацентрі Україна" 17 травня.

"Це внутрішня пропаганда": Маляр прокоментувала намір Держдуми заблокувати обмін бійців "Азова"

Ганна Маляр - фото з відкритих джерел

Ганна Маляр вважає, що ця заява представників Держдуми РФ спрямована на внутрішню пропаганду.

"По Держдумі це політична заява, розрахована на внутрішню пропаганду та внутрішні політичні процеси в Російській Федерації. З нашого боку ми можемо сказати, що переговорний процес триває, і сама операція з порятунку також триває", — повідомила Ганна Маляр.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" інформував про те, що у Путіна розповіли , на який світ після закінчення війни Росія готова погодитися. Пєсков заінтригував світом, на який погодиться Росія у війні проти України. Докладніше про це читайте в нашій статті. 

Читайте також про те, що на Банковій назвали причини , чому переговори з Росією на паузі. Сьогодні взагалі не йдеться про "вихід або не вихід" з переговорного процесу української делегації, а йдеться лише про доцільність і конкретику на даному етапі. Читайте про це докладніше на нашому сайті. 

Сайт "Коментарі" писав про те, що має зробити Кабмін для збереження країни в умовах війни – думки експертів. Фахівці розповіли, що потрібно зробити Україні задля збереження країни.

Також "Коментарі" повідомляли, що російські військові все ще намагаються виконати завдання Путіна, — військовий експерт. Завдання Путіна – вийти на адмінкордони Донецької та Луганської областей.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини