Головна Новини Оборона 2022 Були переодягнуті у форму ЗСУ: на Миколаївщині окупанти намагалися захопити український спостережний пост
commentss НОВИНИ Всі новини

Були переодягнуті у форму ЗСУ: на Миколаївщині окупанти намагалися захопити український спостережний пост

Українським воїнам вдалося відбити атаку, а ворог зазнав втрат

25 травня 2022, 11:11
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Група окупантів намагалася захопити українську спостережну посаду у Миколаївській області. Про це повідомляється на офіційній сторінці Оперативного командування "Південь" у соціальній мережі Facebook.

Були переодягнуті у форму ЗСУ: на Миколаївщині окупанти намагалися захопити український спостережний пост

ЗСУ

Так, за даними ОК "Південь", на північному сході Миколаївщини у напрямку Кривого Рогу сталося бойове зіткнення українського підрозділу зі специфічною групою ворожих сил.

"Противник за підтримки двох бойових броньованих машин "Тигр" під прикриттям мінометного вогню намагався захопити нашу спостережну посаду", — повідомляє Оперативне командування "Південь".

Зазначається, що при цьому противник був одягнений у форму Збройних сил України. Нашим воїнам вдалося відбити атаку, а ворог зазнав втрат. Відомо про чотирьох знищених окупантів.

Крім того, за минулу добу (24 травня) українські ракетно-артилерійські підрозділи знищили 33 солдати супротивника, а також сім одиниць броньованої та автомобільної техніки.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що Зеленський розповів, коли можна буде закінчити війну. Президент заявив, що завершення війни Росії проти України залежить одразу від деяких речей.

Читайте також про те, що було: Зеленська показала Давосу, як виглядають зруйновані українські міста. Зеленська закликала учасників Світового економічного форуму не звикати до війни.

Сайт "Коментарі" поінформував про те, що забруднюється вода , повітря: у Мінекології підрахували, як війна вплинула на навколишнє середовище за три місяці. Завдані збитки лісництву оцінюють у 13,2 млрд грн.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що Україна отримала 100 млн дол . кредиту від Японії: на що підуть гроші Японія надала кредит Україні на 30 років.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини