Головна Новини Оборона 2022 Буде обернена проти своїх колишніх господарів: українські воїни захопили російську БМП-3 (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Буде обернена проти своїх колишніх господарів: українські воїни захопили російську БМП-3 (ФОТО)

Гармати трофейної БМП-3 вже незабаром обернуться проти колишніх господарів

16 травня 2022, 16:13
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Автопарк Збройних Сил України продовжує поповнюватись трофейною технікою. Про це повідомляється на офіційній сторінці Центр стратегічних комунікацій ЗСУ у соціальній мережі Facebook.

Буде обернена проти своїх колишніх господарів: українські воїни захопили російську БМП-3 (ФОТО)

ЗСУ

Як стало відомо, сьогодні вранці (16 травня) бійці 14-ї окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого в бою захопили ворожу бронемашину БМП-3.

" Умілі руки наших побратимів у рекордно короткі терміни доведуть її до розуму, і гармати трофейної БМП-3 вже незабаром обернуться проти колишніх "власників". Вогонь від їхньої зброї повинен їм сподобатися", — зазначає СтратКом ЗСУ.

Також Стратком опублікував фото трофейної техніки.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що Україна буде з гречкою : Канада відправила до нашої країни 140 тонн насіння гречки. Судно з вантажем отруїв фонд Canada-Ukraine Foundation (Канада). Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Читайте також, що фронт застиг у позиційній боротьбі: коли зміниться ситуація – про що нова заява Зеленського. Президент України Володимир Зеленський уже попередив, що все зло, яке ворог спричинив українцям, він все одно забере із собою. Докладно про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" поінформував про те, що   що буде із зарплатами та пенсіями, якщо війна затягнеться ще на 3-4 місяці – чи вистоїть економіка. Ситуація з виплатами в Україні може стабілізуватися лише тоді, коли закінчаться бойові дії. Читайте про це на нашому сайті.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що McDonald's продає російський бізнес . Компанія запустила процес продажу російського бізнесу. Докладніше про це ви можете прочитати на нашому сайті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини