Головна Новини Оборона 2022 Бійці ЗСУ за допомогою "Stinger" збили російський вертоліт Ка-52
commentss НОВИНИ Всі новини

Бійці ЗСУ за допомогою "Stinger" збили російський вертоліт Ка-52

Складна ситуація для Сил оборони залишається на Луганському напрямі

27 травня 2022, 11:28
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Українські винищувачі продовжують патрулювати повітряний простір нашої держави, а ударна авіація Повітряних Сил надає вогневу підтримку Силам оборони на Луганському напрямку та в інших операційних районах. Про це повідомляє Командування Повітряних сил Збройних сил України на своїй офіційній сторінці у соціальній мережі Facebook.

Бійці ЗСУ за допомогою "Stinger" збили російський вертоліт Ка-52

ЗСУ

У Командуванні ЗС ЗСУ повідомляють, що складна ситуація для Сил оборони залишається на Луганському напрямку. Саме сюди найчастіше прилітають ракети різних типів, випущені літаками окупантів із території Росії.

Одну з таких ракет вчора вдалося збити зенітному підрозділу Повітряних сил. Це була авіаційна ракета класу повітря-земля – Х-59.

Крім того, 26 травня протиповітряна оборона Сухопутних військ уразила один БПЛА "Орлан-10", а військовослужбовці однієї з бригад збили ворожий гелікоптер Ка-52 ракетою ПЗРК "Стінгер".

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" інформував про те, що Британія може сплутати всі карти Брюсселю : Джонсон запропонував Зеленському альтернативу ЄС. З огляду на позицію окремих країн Євросоюзу цей альянс може стати альтернативою вступу України до ЄС.

Читайте також, що в Маріуполі окупанти розширюють братські могили: чого вони бояться. Військові Росії збільшують братні поховання на цвинтарі, очевидно, побоюючись спалаху епідемії.

Сайт "Коментарі" писав про те, що Білорусь створює військове командування Південь на кордоні з Україною: що це означає – що задумав Лукашенко. Імовірність участі білоруської армії у війні проти України залишається високою.

Також "Коментарі" повідомляли, що Данилов розповів, як окупанти так швидко захопили Херсонську область. Данилов заявив, що з цим питанням розбиратимуться пізніше.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини