Головна Новини Оборона 2022 Бійці ЗСУ майстерно знищили бронетехніку окупантів (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Бійці ЗСУ майстерно знищили бронетехніку окупантів (ВІДЕО)

Українські воїни дають гідну відсіч противнику

25 березня 2022, 10:23
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Протитанкісти ЗСУ продовжують демонструвати свою майстерність та знищувати техніку окупантів. У Генеральному штабі Збройних Сил України опублікували нове відео із поля бою. Кадри знищення противника були опубліковані на офіційній сторінці Генштабу ЗСУ у соціальній мережі Facebook.

Бійці ЗСУ майстерно знищили бронетехніку окупантів (ВІДЕО)

ЗСУ

Воїни України за допомогою ПТРК "деміталізували" чергові одиниці бронетехніки окупантів.

"Протитанкісти Сухопутних військ ЗС України та Територіальної оборони ЗС України продовжують бойову роботу зі знищення бронетехніки ворога. Втрати російських окупантів постійно зростають. Буде ще!", — пишуть у Генштабі Збройних сил України.

Увага! У відео є ненормативна лексика.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" поінформував про те, що Медведєв заявив , що війною Росія добивається, щоб Україна стала "нормальним сусідом". Свою оцінку ходу бойових дій Медведєв відмовився давати. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Сайт "Коментарі" писав про те, що у Київській області ЗСУ перейшли в контрнаступ , — МВС. Запеклі бої пройшли під Києвом, ЗСУ вдалося відсунути супротивника. Докладно про це читайте у нашій статті.

Читайте про те, що ЗСУ продовжують оборонну операцію – відбито 9 атак ворога, 200 окупантів ліквідовано. Російські терористичні війська продовжують вести бойові дії, а українські захисники – давати відсіч у всіх напрямках.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що якби Росія знала, що на неї чекає в Україні, вона точно побоялася б сюди йти. За місяць війни Росія не досягла жодної поставленої Кремлем мети.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини