Головна Новини Оборона 2022 Бійці ССО одним пострілом знищили російський розрахунок ПТРК разом із боєкомплектом (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Бійці ССО одним пострілом знищили російський розрахунок ПТРК разом із боєкомплектом (ВІДЕО)

Захисники України з першого пострілу вразили позицію ворожих протитанкістів

20 травня 2022, 11:36 comments1097
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Українські воїни продовжують героїчно боротися із противником знищувати його живу силу та техніку. Про це повідомляється на офіційній сторінці Сил спеціальних операцій Збройних сил України у соціальній мережі Facebook.

Бійці ССО одним пострілом знищили російський розрахунок ПТРК разом із боєкомплектом (ВІДЕО)

ЗСУ

Як стало відомо, захисники України перемогли окупантів у дуелі "птуристів".

"На одній із ділянок фронту наші воїни побачили, як росіяни підвезли боєкомплект для своїх протитанкових ракетних комплексів. Швидко оцінивши обстановку, оператори СЗГ негайно атакували першими", — повідомляє СЗГ.

З першого пострілу бійці ССО вразили позицію ворожих протитанкістів. Зазначається, що ворог був знищений разом із щойно підвезеним боєкомплектом.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що Берлін знову грає у свою гру : що відбувається з постачанням обіцяного озброєння Україні. У Німеччині знову сподіваються, що вогонь в Україні припиниться і не доведеться постачати озброєння Києву. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Читайте також про те, що фракція Балоги в Закарпатській облраді саморозпустилася за ОПЗЖ, — експерт. Балога – все. Його іменна фракція пішла слідом за російським військовим кораблем. Докладніше про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" поінформував про те, що війна не припиняється : як зробити так, щоб РФ швидше впала — що може змусити Путіна зупинитися. Припинення російської агресії проти України багато в чому пов'язують із тим, як скоро впаде режим Путіна. Читайте про це на нашому сайті.

Також "Коментарі" повідомляли про те, який сік потрібно пити щодня , щоб бути здоровим. Експерти розповіли, який напій бажано вживати щодня, щоби покращити стан свого здоров'я. Докладніше про це ви можете прочитати на нашому сайті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини