Головна Новини Оборона 2022 Бійці ДШВ ЗСУ знищили взвод псковських десантників разом із технікою (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Бійці ДШВ ЗСУ знищили взвод псковських десантників разом із технікою (ФОТО)

Окупанти були знищені разом зі своєю технікою

30 травня 2022, 12:39
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Львівські десантники знищили взвод 104 десантно-штурмового полку з Псковської області. Про це повідомляється на офіційній сторінці Командування Десантно-штурмових військ Збройних сил України у соціальній мережі Facebook.

Бійці ДШВ ЗСУ знищили взвод псковських десантників разом із технікою (ФОТО)

ЗСУ

Як стало відомо, артилеристи 80 окремої десантно-штурмової бригади ДШВ ЗСУ на одному з напрямків завдали удару по противнику.

В результаті майстерні бойової роботи наших воїнів було знищено взвод 104-го десантно-штурмового полку 76-ї десантно-штурмової дивізії повітрянодесантних військ Росії.

"Було успішно знищено близько двадцяти російських окупантів, які просувалися вперед разом із бронетехнікою", — повідомляє Командування ДШВ ЗСУ.

Також були опубліковані фотографії з місця подій

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що Зеленський на передовий : навіщо був потрібен візит на Харківщину — про що нове звернення президента. Президент пообіцяв, що Харків та область будуть відновлені та відбудовані. Докладніше про це читайте у нашій статті.

Читайте також про те, що прокурори встановили, хто з російських командирів наказував окупувати ЧАЕС. ЧАЕС у руках російських окупантів: прокурори висунули підозри. Докладно про це читайте у нашому матеріалі.

Сайт "Коментарі" інформував про те, що у розвідці дізналися , як Путін мотивує солдатів до звірств проти українців. Кремль продовжує заохочувати російських солдатів убивати українців. Читайте про це на нашому сайті.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що сіль вже в дефіциті : що ще може стати дефіцитом – чи потрібно українцям починати панікувати. Експерти поки що не бачать передумов до гуманітарної катастрофи, а дефіцит солі став, скоріше винятком. Тож масового дефіциту продуктів в Україні не буде. Докладно про це ви можете прочитати на нашому сайті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини