Головна Новини Оборона 2022 "Барбаросса–2022": РНБО назвала головний прорахунок Кремля під час підготовки атаки на Україну
commentss НОВИНИ Всі новини

"Барбаросса–2022": РНБО назвала головний прорахунок Кремля під час підготовки атаки на Україну

Данілов назвав план Кремля "Барбароса-2022"

8 березня 2022, 15:40
Поділіться публікацією:

Одним із основних прорахунків Кремля під час підготовки до атаки на Україну стало сподівання, що Захід "проковтне" чергове вторгнення з боку РФ. Як повідомляють "Коментарі", про це заявив Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов у Фейсбук. 

"Барбаросса–2022": РНБО назвала головний прорахунок Кремля під час підготовки атаки на Україну

Олексій Данілов - фото з відкритих джерел

За словами Данілова, Росія очікувала, що західні країни прогинатимуться й надалі і не зважатимуть на поведінку Росії. 

"Одним із базових розрахунків кремля під час розробки плану "Барбаросса–2022" було переконання в традиційній млявості й розгубленості Заходу, в його опонуванні нахабству московії", – повідомив Олексій Данілов.

Данілов також додав, що ще з 2007 року Захід час від часу демонстрував готовність прогинатися під вимогами Росії, продаючи "свої ритуальні "занепокоєння" за газ та нафту, за можливість отримати корупційну синекуру в Газпромі, за спокійне й сите життя."

Однак у цей раз, за словами Данілова, у Росії все пішло не за планом. Західні держави прокинулися тоді, коли виникла реальна загроза їхній сутності: цінностям, принципам і моралі.

"Світ згуртувався навколо України і лінія між світлом і темрявою пролягла по лініям українських окопів. Ми вдячні всім за кожний патрон, голос на захист нашої держави та кожне слово в нашу підтримку. Ми дякуємо нашим британським, канадським і нідерландським друзям України за їх останню ініціативу щодо створення Міжнародної групи підтримки України", — написав Данілов у пості.

Як повідомляли раніше "Коментарі", окупант перекидає авіацію до Білорусі: Росія готується до нових ударів по українських містах.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини