Головна Новини Оборона 2022 Автопарк ЗСУ продовжує поповнюватися трофейною технікою (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Автопарк ЗСУ продовжує поповнюватися трофейною технікою (ФОТО)

Т-72Б вже на службі у ЗСУ

27 травня 2022, 18:56
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Автопарк ЗСУ продовжує поповнюватись російською технікою. Про це повідомляється на офіційній сторінці Міністерства оборони України у соціальній мережі Facebook.

Автопарк ЗСУ продовжує поповнюватися трофейною технікою (ФОТО)

ЗСУ

Так, бійці 24 ОМБр імені короля Данила "затрофеїли" черговий танк окупантів.

" Російський Т-72Б вже на службі у ЗСУ успішно працює проти самих окупантів. Непогане доповнення до постійної допомоги від наших західних партнерів", — зазначає Міноборони України.

Також відомство опублікувало фотографії, на якому знято захоплену техніку.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" поінформував про те, що і відому актрису обурила майстер манікюру , яка відмовилася обслуговувати російськомовних клієнтів. Ксенія Мішина порушила мовне питання у своєму фотоблозі. Докладніше про це читайте у нашій статті.

Читайте також про те, що Кулеба розповів, чи йде підготовка до зустрічі Зеленського та Путіна . Кулеба заявив, що ніщо не вказує на готовність Росії до переговорів. Докладно про це читайте у нашому матеріалі.

Сайт "Коментарі" повідомляв про те, що у Маріуполі гуманітарна допомога потрапляє на полиці магазинів. Частина гуманітарних вантажів із території РФ опиняється на полицях місцевих продуктових магазинів. Читайте про це на нашому сайті.

Також "Коментарі" писали, що нардеп: ще один долітався, а росіяни розповідали, що в українців ні ППО, ні літаків не залишилося. У черговий розвінчаний міф росіян про наших "знищених" ППО та помножених на нуль українських літаків. За інформацією Генштабу ЗСУ сьогодні близько 14:00 над Херсонщиною був збитий російський винищувач Су-35. Докладніше про це ви можете прочитати на нашому сайті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини