Головна Новини Оборона 2022 Авіація ЗСУ завдала удару по противнику: знищено російський склад боєприпасів та ротно-тактичну групу
commentss НОВИНИ Всі новини

Авіація ЗСУ завдала удару по противнику: знищено російський склад боєприпасів та ротно-тактичну групу

Українські воїни продовжують завдавати ударів по позиціях супротивника

30 травня 2022, 11:34
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

29 травня противник дещо знизив ракетні обстріли та авіаційну активність навколо українських кордонів. Про це повідомляє Командування Повітряних сил Збройних сил України на своїй офіційній сторінці у соціальній мережі Facebook.

Авіація ЗСУ завдала удару по противнику: знищено російський склад боєприпасів та ротно-тактичну групу

Авіація ЗСУ. Фото Командування ПС ЗСУ

Як стало відомо, вчора (29 травня) в Сумській області винищувачі ЗС ЗСУ збили два безпілотники, ще три такі літальні апарати були вражені підрозділами Сухопутних військ угруповання Об'єднаних сил.

Зенітні ракетні підрозділи Повітряних Сил на Східному напрямі знищили дві крилаті ракети.

Крім того, вчора ударна авіація ЗСУ завдала Повітряного удару по окупаційним військам у районі населеного пункту Долгенько.

"Штурмовики Су-25 та бомбардувальники Су-24М знищують ротно-тактичну групу, склад боєприпасів, скупчення бойової броньованої техніки та живу силу рашистів".- повідомляє Командування Повітряних сил ЗСУ.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що дикий вереск стоїть над усім російським болотом: в ОП розповіли про нову істерику в Росії. На Банковій зазначають, що росіяни відразу виявляють страх, як тільки у їхнього супротивника відновлюється рівновага в озброєнні.

Читайте також про те, що у розвідці дізналися, як Путін мотивує солдатів до звірств проти українців. Кремль продовжує заохочувати російських солдатів убивати українців.

Сайт "Коментарі" поінформував про те, що рота російських десантників залишилася без капітана: ЗСУ зарахували ще одного командира РФ до вантажу 200. У нашій країні ліквідували офіцера РФ, який командував парашутно-десантною ротою 106-ї парашутно-десантної дивізії. .

Також "Коментарі" повідомляли про те, що економіст пояснив, чому продовжить дорожчати найпопулярніший продукт в Україні. Гречана крупа не перший рік тримається на значному ціновому зростанні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини