Головна Новини Оборона 2022 Артилеристи ЗСУ знищили ворожу вантажівку з боєкомплектом та бліндаж окупантів (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Артилеристи ЗСУ знищили ворожу вантажівку з боєкомплектом та бліндаж окупантів (ВІДЕО)

Десантники показали, як знищують окупантів

6 травня 2022, 10:53
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Українські військові продовжують знищувати супротивника. Про це повідомляє Командування Десантно-штурмових військ Збройних сил України на своїй офіційній сторінці у соціальній мережі Facebook.

Артилеристи ЗСУ знищили ворожу вантажівку з боєкомплектом та бліндаж окупантів (ВІДЕО)

ЗСУ

Захисники України за допомогою артилерії завдали удару по ворожій вантажівці, яка перевозила боєкомплект, а також по бліндажу окупантів.

"Від нас вороги не вкриються, всі будуть рано чи пізно знищені! Продовжуємо й надалі виконувати бойові завдання, захищаючи Україну та її громадян!", – зазначають десантники.

Воїнам із 79 окремої десантно-штурмової бригади Миколаєва вдалося знищити вищезазначені цілі. На підтвердження своїх слів Командування ДШВ ЗСУ опублікувало відео з місця подій.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" інформував про те, що Гайдай розповів , які міста Луганщини ворог хоче окупувати у найближчі 3-4 дні. За даними голови Луганської області Сергія Гайдая, ворог докладе всіх зусиль, щоб прорватися до Сєверодонецька або Попасної.

Читайте також про те, що окупанти страчували полоненого бійця з "Азовсталі" та надіслали матері фотографії. Окупанти захопили в полон кількох українських військових у Маріуполі.

Сайт "Коментарі" писав про те, що у Міноборони РФ наперед намагаються виправдати свої удари по містах України: озвучили список. Окупанти перерахували об'єкти в містах України, де їм "виглядає" військова техніка на об'єктах цивільної інфраструктури.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що евакуація триває : скільки ще людей врятували з "Азовсталі" та Маріуполя. Евакуація з Маріуполя до Запоріжжя з місією ООН триває.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини